Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα 2-3: Το «One man show» του Ραφίνια ολοκληρώθηκε με την… κανονιά του Κρίστιενσεν (video)

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα 2-3: Το «One man show» του Ραφίνια ολοκληρώθηκε με την… κανονιά του Κρίστιενσεν (video)

Τεράστια εμφάνιση της Μπαρτσελόνα μέσα στο Παρίσι, παρά το «σοκ» που δέχθηκε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Ραφίνια «πλήγωσε» εις διπλούν την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Κρίστιενσεν να ολοκληρώνει την ανατροπή στην ανατροπή των Γάλλων (10/04, 2-3).

Άλλο ένα φοβερό ματς μας επιφύλασσε η φάση των «8» του φετινού» Champions League.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τα γκολ να πέφτουν… βροχή (10/04, 2-3). Ο Ραφίνια «χτύπησε» πρώτος, με τους Γάλλους να ανατρέπουν τα δεδομένα με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Τσάβι όμως είχε σε «καυτό» βράδυ το Ραφίνια που βρήκε και πάλι δίχτυα, πριν ο Κρίστιενσεν πραγματοποιήσει την ανατροπή στην ανατροπή.

Σπουδαία ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα με την κεφαλιά του Λεβαντόφσκι. Η μπάλα από την προσπάθεια του Πολωνού θα κατέληγε στα δίχτυα, αν ο Μέντες δεν έδιωχνε πάνω στην γραμμή στο 20ο λεπτό.

Σε μία εξαιρετικά οργανωμένη επίθεση ο Γιαμάλ σέντραρε μέσα στην περιοχή, με τον Ντοναρούμα να διώχνει πάνω στον Ραφίνια και ο Βραζιλιάνο προ κενής εστίας, έκανε το 1-0 στο 37ο λεπτό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με το… μαχαίρι στα δόντια και μέσα σε τρία λεπτά έκανε την ολική ανατροπή στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ντεμπελέ πρώτα στο 48ο λεπτό με… κανονιά μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Τερ Στέγκεν, χωρίς να του αφήσει περιθώρια αντίδρασης, για το 1-1.

Πριν ακόμη καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι είχε συμβεί, οι Ρουίζ και Βιτίνια συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να πλασάρει τον Γερμανό κίπερ για την ολική ανατροπή στο 51ο λεπτό.

Η Παρί απείλησε και πάλι στο 55ο λεπτό, με το σουτ του Μπαρκολά να «τραντάζει» το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Σε προσωπική υπόθεση έχει μετατρέψει ο Ραφίνια την αναμέτρηση. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 62ο λεπτό. Ο Πέδρι με μία εξαιρετική λόμπα βρήκε τον συμπαίκτη του στην κίνηση και αυτός με ένα «μαγικό» τελείωμα έκανε το 2-2.

Ξανά δοκάρι για την Παρί, με τον Ντεμπελέ να δοκιμάζει το πλασέ και την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Τερ Στέγκεν.

Με κόρνερ η Μπάρτσα βρήκε την λύση. Ο Γκουντογκάν ανέλαβε την εκτέλεση και ο Κρίστιενσεν με σκαστή κεφαλιά στο 77ο λεπτό έγραψε το 3-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Λ. Ενρίκε): Ντοναρούμα, Μέντες, Μαρκίνιος, Μπεράλδο, Ερναντέζ, Βιτίνια, Ρουίθ (86' Ράμος), Κανγκ-Ιν (61' Ζαΐρ-Εμερί), Ασένσιο (46' Μπαρκολά), Εμπαπέ, Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κουμπαρσί, Αραούχο, Κανσέλο, Ντε Γιονγκ (75' Κρίστενσεν), Γκιντογκάν (86' Φερμίν), Ρομπέρτο (61' Πέδρι), Γιαμάλ (61' Φέλιξ), Λεβαντόβσκι, Ραφίνια (76' Τόρες)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0