Football Talk

Το BN Sports στα Sports Marketing Awards 2024: Το «έπος» της Πορτογαλίας και το μήνυμα του Τάκη Φύσσα! (video)

Το BN Sports στα Sports Marketing Awards 2024: Το «έπος» της Πορτογαλίας και το μήνυμα του Τάκη Φύσσα! (video)

Είκοσι χρόνια συμπληρώθηκαν από το «έπος» της Εθνικής μας ομάδας στην Πορτογαλία και στο πλαίσιο των Sports Marketing Awards 2024, πραγματοποιήθηκε η τιμητική βράβευση των δικών μας «Legends»!

Πέρασαν 20 χρόνια από το μεγαλύτερο κατόρθωμα της Εθνικής μας ομάδας ιστορικά: την κατάκτηση δηλαδή του EURO 2004 και τις απίστευτες επικρατήσεις στα γήπεδα της Πορτογαλίας, σε ένα «τουρνουά» που «σόκαρε» τον φίλαθλο ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Το BN Sports λοιπόν, βρέθηκε στα Sports Marketing Awards 2024, όπου πραγματοποιήθηκε και η τιμητική βράβευση των Legends 2004, με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 ετων από το ασύλληπτο αυτό κατόρθωμα. Έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, με τη Μαρία Ζαφειράτου να αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Πρώτος από όλους όσους μίλησαν ήταν ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα, για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται στο ποδόσφαιρο. Είναι ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, πρόεδρος Δ.Σ. ΑΜΚΕ Champions For Life και φυσικά, αθλητικός διευθυντής της Εθνικής μας ομάδας.


Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0