Football Talk

Συγκλονιστικός Φορτούνης: «Υποσχέθηκα πως ο γιός μου θα με δει να παίζω όπως παλιά»

Συγκλονιστικός Φορτούνης: «Υποσχέθηκα πως ο γιός μου θα με δει να παίζω όπως παλιά»

Συγκίνησε ο Κώστας Φορτούνης στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, μιλώντας για την υπόσχεση που έδωσε στον γιό του.

Τη φετινή σεζόν ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να μετράει ήδη 10 γκολ και 17 ασίστ.

Ο Φορτούνης έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στην καριέρα του, ενώ έχει υποστεί ρήξη χιαστών όχι μία αλλά δύο φορές. Άλλοι δεν θα επέστρεφαν ποτέ από αυτόν τον «Γολγοθά», ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» όμως τα έχει καταφέρει και με το παραπάνω.

Στη συνέντευξη Τύπου για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για το Europa Conference League, εξομολογήθηκε το… μυστικό της επιτυχίας του και δεν είναι άλλο από τον γιό του.

 «Είχα δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια, οι τραυματισμοί με πήγαν πίσω, αλλά δεν σταμάτησα ούτε δευτερόλεπτο να δουλεύω για να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν και ακόμη πιο ψηλά. Εύχομαι να είμαι υγιής, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου ο γιος μου να με δει να παίζω όπως ήμουν. Αυτό κάνω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0