Football Talk

Μαθήματα… σκοποβολής: Ρεάλ και Σίτι «δίδαξαν» την τέχνη του μακρινού γκολ, με το 67% των τερμάτων τους! (video)

Μαθήματα… σκοποβολής: Ρεάλ και Σίτι «δίδαξαν» την τέχνη του μακρινού γκολ, με το 67% των τερμάτων τους! (video)

Πόσο σύνηθες είναι να σημειώνεται ένα γκολ από μακρινή απόσταση; Για Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι πάντως, φαίνεται πως είναι πολύ… απλό! Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα γκολ που πέτυχαν στο Σαντιάγο Μπερναμπέου!

Πώς να ξεχαστεί αυτό το παιχνίδι; Όσα έγιναν στο Σαντιάγο Μπερναμπέου το βράδυ της Τρίτης (09/04) περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο, όλους εκείνους τους λόγους που αγαπήσαμε το Champions League!

Από το 0-1, στο 2-1 της «Βασίλισσας» μόλις στο 14ο λεπτό, για να έρθει ακόμα μία ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, αυτή τη φορά από τη Μάντσεστερ Σίτι! Η Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο, δεν σκόπευε να… πέσει αμαχητί!

Με ένα απίθανο σουτ του Βαλβέρδε, έφερε την απόλυτη ισορροπία, έκανε το 3-3 και αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά για τον επαναληπτικό!

Πέρα από την ποδοσφαιρική… παράσταση που προσέφεραν όμως, οι δύο «μονομάχοι» ξεχώρισαν και για κάτι ακόμα. Από τα έξι που πέτυχαν, τα τέσσερα προήλθαν από σουτ έξω από την περιοχή! Ποσοστό που φτάνει στο 67%!

Η αρχή έγινε με τον  Μπερνάρντο Σίλβα να αιφνιδιάζει τον Λούνιν, για να ακολουθήσει η ισοφάριση των «μερένχες», έπειτα από μακρινό σου του Καμαβινγκά, με την μπάλα να κοντράρει στον Ντίας.

Η Σίτι μάλιστα «χτύπησε» άλλες δύο φορές από μακριά, με Φόντεν και Γκβάρντιολ, για να φτάσει τα τρία τέρματα από μακρινή απόσταση!

Δίχως αμφιβολία, το να βλέπεις τόσα τέρματα εκτός περιοχής, σε ένα μόνο ματς, δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Αυτή όμως, είναι η «μαγεία» του Champions League!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0