Football Talk

Και τα καλύτερα για τον Πανιώνιο, είναι μπροστά του (video)

Και τα καλύτερα για τον Πανιώνιο, είναι μπροστά του (video)
Ο «Ιστορικός» γιορτάζει την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες και μετά τις εξελίξεις στα διοικητικά του, έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει πως πλέον, κοιτάζει μόνο μπροστά.
Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια, επιμονής, πίστης στο πλάνο και εν τέλει, δικαίωσης. Ο Πανιώνιος έκανε το πρώτο «βήμα», για την επιστροφή του εκεί που του αξίζει να βρίσκεται, βάσει της ιστορίας του και του αποτυπώματός του, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την κοινωνία, γενικότερα.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Γ' Εθνικής, όντας στο +13 από τους διώκτες του, εξασφάλισε την άνοδο στη Super League 2. Το πρώτο «σκαλοπάτι» προς την πρώτη τη τάξει κατηγορία, από την οποία απουσιάζει από το 2020.

Υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Γεωργιάδη, με ηγετικές μορφές τους πολύπειρους Δημήτρη Γροντή και Γιάννη Ποτουρίδη, και με αρχισκόρερ τον Ηλία Ιγνατίδη, είδε το πλάνο του να πετυχαίνει. Εντός κι εκτός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών.



Ο κόσμος συσπειρώθηκε ξανά γύρω από τον σύλλογο, μετά την πρωτοβουλία ανθρώπων του οπαδικού κινήματος των «Πανθήρων», να αναλάβουν τα ηνία στον Ερασιτέχνη και το Διοικητικό του Συμβούλιο.

Εκτός από «τακτοποίηση» αρκετών οικονομικών ζητημάτων, ο Πανιώνιος «έτρεξε» μία σειρά από κοινωνικές δράσεις. Άλλωστε, οι προσφυγικές του καταβολές, τις επιβάλλουν.

Το εξαιρετικό κλίμα μέσα και γύρω από την ομάδα, «εξωτερικεύτηκε» στο παιχνίδι με τον Εθνικό στη Νέα Σμύρνη, όπου περίπου 4.000 κόσμου είδαν μαζί το ματς, με τους οπαδούς του Πανιωνίου να προσφέρουν μπίρες και νερά, σε αυτούς των φιλοξενούμενων!

πανιωνιος.jpg

Και λίγες εβδομάδες πριν την άνοδο, είχε έρθει το «κερασάκι» στην τούρτα. Το «άνοιγμα» μίας νέας σελίδας για τον σύλλογο, με τον Κώστα Ρούπτσο ως επικεφαλής στην επόμενη ημέρα.

Τότε, ως πρώτος στόχος είχε τεθεί η επιστροφή στη Super League 2. Όπως κι έγινε. Επόμενος, είναι η δημιουργία της ΠΑΕ, μέσω καταβολής εγγυητικής και μετοχικού κεφαλαίου.

Το ΑΦΜ του συλλόγου θα είναι το παλιό, αλλά οι ιθύνοντες έχουν ήδη καταστρώσει το πλάνο τους, για να τακτοποιηθούν τα χρέη, είτε προς το δημόσιο, είτε προς φυσικά πρόσωπα.

Μετά από πολύ καιρό, ο Πανιώνιος νιώθει οργανωμένος και έτοιμος για την επόμενη ημέρα. Δεν ήταν κάτι που έγινε εν μία νυκτί. Χρειάστηκε να πέσει, να σηκωθεί και να επιμείνει, προτού οι συνθήκες ξαναγίνουν ευνοϊκές.

Πλέον, όμως, είναι δεδομένο πως τα καλύτερα, βρίσκονται μπροστά του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0