Football Talk

«Έρχονται ριζικές αλλαγές στο EURO 2024;» Σκέψεις της UEFA για αύξηση των παικτών κάθε ομάδας!

«Έρχονται ριζικές αλλαγές στο EURO 2024;» Σκέψεις της UEFA για αύξηση των παικτών κάθε ομάδας!
Η UEFA φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αύξησης του αριθμού των παικτών ανά ομάδα, έπειτα από συζητήσεις με τους προπονητές!
Οι προετοιμασίες για το EURO 2024 στη Γερμανία, έχουν αρχίσει να παίρνουν «φωτιά», όπως και οι συζητήσεις των ανθρώπων της UEFA, με τους ανθρώπους των εθνικών ομάδων που έχουν προκριθεί στην τελική φάση.

Σε αυτό το πλαίσιο, υπήρξε συνάντηση τη Δευτέρα (08/04), στην οποία οι προπονητές συζήτησαν με την UEFA το ενδεχόμενο αύξησης των παικτών που θα βρίσκονται σε κάθε ομάδα, από 23 σε 26!

«Η UEFA έλαβε υπ’ όψιν τις διάφορες απόψεις και οπτικές που εκφράστηκαν» ανέφερε η ανακοίνωση του διοικητικού οργάνου του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. «Η τελική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες εβδομάδες».

Υπενθυμίζεται πως στο EURO του 2020 είχαν αυξηθεί σε 23 οι ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας, σαν «μέτρο πρόληψης», κατά πιθανής έξαρσης του Covid-19.

Το θέμα συζητήθηκε ως μέρος ενός ευρύτερου διήμερου εργαστηρίου για τους φιναλίστ και τώρα πηγαίνει στην επιτροπή αγώνων εθνικών ομάδων της UEFA και στη συνέχεια στην εκτελεστική επιτροπή της.

«Οι εποικοδομητικές συζητήσεις επισήμαναν τις διαφορετικές οπτικές ανάμεσα στους προπονητές, με ορισμένους να εκφράζουν την επιθυμία να αυξήσουν τον αριθμό των παικτών στην ομάδα τους. Άλλοι υποστήριξαν πως προτιμούν να παραμείνει ο αριθμός των παικτών στους 23, τονίζοντας τις δυσκολίες της προπόνησης με παραπάνω παίκτες, τη διαχείριση της ομάδας και τα αυξημένα έξοδα που θα επιβαρύνουν τις εθνικές ομοσπονδίες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0