Football Talk

Ουντινέζε – Ίντερ 1-2: Ήρωας ο Φρατέζι στα… χασομέρια για την ολική ανατροπή των «νερατζούρι» (video)

Ουντινέζε – Ίντερ 1-2: Ήρωας ο Φρατέζι στα… χασομέρια για την ολική ανατροπή των «νερατζούρι» (video)

Ο Φρατέσι εμφανίστηκε από μηχανής… Θεός και ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Ίντερ, χαρίζοντας άλλο ένα «τρίποντο» στην ομάδα του, που την στέλνει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο (2-1, 08/04). Ακόμα δεν έχουν ήττα οι «νερατζούρι» μέσα στο 2024, στο πρωτάθλημα της Ιταλίας.

Η Ίντερ δεν παρατάει ποτέ τα παιχνίδια της και για άλλη μία φορά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. «Ήρωας» ο Φρατέζι στο φινάλε, ολοκλήρωσε την ανατροπή απέναντι στην Ουντινέζε, για την 31η αγωνιστική της Serie (2-1, 08/04).

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δε έχει ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα μέσα στο 2024.

Δυνατό ξεκίνημα για την Ίντερ. Ο Παβάρντ στο 11ο λεπτό απείλησε με κεφαλιά, αλλά οι αμυντικοί της Ουντινέζε, σταμάτησαν την μπάλα πριν περάσει την γραμμή.

Ο Τσαλχάνογλου με ένα από τα γνωστά του τρομερά σουτ, έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε στο 21ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι κόντρα στην ροή του αγώνα βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν. Ο Σάμαρζιτς στο 40’ στάθηκε τυχερός, καθώς το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και ξεγέλασε τον Ζόμερ για το 1-0

Η απάντηση της Ίντερ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Τσαλχάνογλου να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Τούρκος δεν λάθεψε και με ευκολία ισοφάρισε σε 1-1, στο 55ο λεπτό.

Ο Καμαρά έφτασε κοντά στο να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην Ουντινέζε, όμως η προσπάθεια του μέσα από την περιοχή, σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών.

Ο Φρατέζι στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και ανέτρεψε τα… δεδομένα για το 2-1.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ουντινέζε (Γ. Τσιόφι):
Οκόγε, Κρίστενσεν, Μπιγιόλ, Πέρες, Όιερ, Εχιζίμπουελ, Γουάλας, Σάμαρτζιτς, Καμαρά, Περέιρα, Τόβεν

Ίντερ (Σ. Ιντζάγκι): Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι, Αουγκούστο, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν, Ντιμάρκο, Τουράμ, Μαρτίνες

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0