Football Talk

Άλλος Άρης στο Βικελίδης: Αριθμοί διπλάσιοι του Παναθηναϊκού, αλλά έγινε ο πρώτος που τον «φρέναρε»! (video)

Άλλος Άρης στο Βικελίδης: Αριθμοί διπλάσιοι του Παναθηναϊκού, αλλά έγινε ο πρώτος που τον «φρέναρε»! (video)

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το «διπλό» από το Κλ. Βικελίδης (07/04, 2-0) κρατώντας μάλιστα τον Άρη στο «μηδέν» για πρώτη φορά εδώ και έναν… χρόνο!

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη με 2-0 (07/04) για την 4η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League ήταν κομβικής σημασίας για τους «πράσινους» που κράτησαν επαφή με την κορυφή, από την οποία απέχουν δύο βαθμούς.

σποραρ.jpg


Σπόραρ
και… Μπράμπετς έδωσαν λύσεις στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ που σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη της μετά από εκείνη κόντρα στην ΑΕΚ μέσα στη Λεωφόρο μεσοβδόμαδα (03/04, 2-1).

Λίγο πριν το αυτογκόλ του Μπράμπετς στις καθυστερήσεις, που ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη για τον Παναθηναϊκό, ο Γεντβάι με σωτήρια επέμβαση γλύτωσε το «τριφύλλι» από την ισοφάριση, χάρη στην καίρια επέμβασή του στην προσπάθεια του Ανσαριφάρντ.

Ο Άρης απέτυχε σκοράρει και ο Ντραγκόφσκι είδε την εστία του να μένει απαραβίαστη μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν 20 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι έξι ήταν εντός εστίας, ενώ τα xGoals «έφτασαν» στο 1.57!

Κι όλα αυτά, τρεις μόνο ημέρες μετά την κακή του εμφάνιση στο Γ. Καραϊσκάκης, όπου γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό (03/04). Εκεί, οι αριθμοί του ήταν εντελώς διαφορετικοί. Απείλησε με σουτ επτά φορές, καμία προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο και τα xGoals άγγιξαν μόλις το 0.19!

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός που ήταν… κυνικός, βρήκε τα δύο γκολ με μόλις τρεις προσπάθειες εντός εστίας και με xGoals 0.75. Το πιο σημαντικό στοιχείο, που τον βοήθησε να φτάσει σε αυτό το «διπλό», ήταν ότι κατάφερε να κρατήσει πίσω το «μηδέν».


Πόσο καιρό είχε, όμως, να συμβεί αυτό στους Θεσσαλονικείς, μέσα στο Κλ. Βικελίδης, σε επίπεδο Stoiximan Super League;

Από τον περασμένο… Απρίλιο, έναν ολόκληρο χρόνο πριν! Όπως και τώρα, έτσι και τότε, ξανά απέναντι στον Παναθηναϊκό με σκόρερ και πάλι τον Σπόραρ, για την 3η αγωνιστική των Play Offs (05/04/2023).

αρης_παο_0-1_1.jpg


Έκτοτε, σε ματς κανονικής διάρκειας και Play Offs, ο Άρης έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε αναμέτρηση μέσα στο «σπίτι» του. Μιλάμε για 15 παιχνίδια, στα οποία πάντα, είτε έπαιρνε τη νίκη είτε όχι, έβρισκε με κάποιον τρόπο τα δίχτυα των αντιπάλων του.

Για να έρθει το βράδυ της Κυριακής (07/04) ο Παναθηναϊκός και να βάλει τέλος σε αυτό το σερί, κρατώντας τον Άρη στο «μηδέν», επαναλαμβάνοντας ό,τι είχε κάνει ξανά ο ίδιος, πριν από έναν χρόνο.

Άρτεμις Κλεφτάκη
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0