Football Talk

Υπέροχος Λιονέλ Μέσι: Φωτογραφήθηκε και… προστάτεψε νεαρή φίλη της Ίντερ Μαϊάμι από τους άντρες ασφαλείας! (video)

Υπέροχος Λιονέλ Μέσι: Φωτογραφήθηκε και… προστάτεψε νεαρή φίλη της Ίντερ Μαϊάμι από τους άντρες ασφαλείας! (video)

Ο Λιονέλ Μέσι, αφού πρώτα έκανε τη χάρη στην μικρή «εισβολέα» να τραβήξουν μαζί μία selfie, στη συνέχεια την προστάτεψε από τους ανθρώπους του γηπέδου που έσπευσαν να τη μαζέψουν.

Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι αναμετρήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας με τους Κολοράντο Ράπιντς. Ο Αργεντίνος σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης στο 58΄, η ομάδα του έφτασε ένα λεπτό μετά στην ανατροπή, όμως είδε τους φιλοξενούμενους να απαντούν λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών.


Το ματς όδευε προς το φινάλε και τότε, στις καθυστερήσεις, μία νεαρή οπαδός της Ίντερ Μαϊάμι «εισέβαλε» στον αγωνιστικό χώρο με έναν και μοναδικό στόχο. Να φτάσει τον Μέσι και να φωτογραφηθεί μαζί του.


Ο Μέσι της έκανε φυσικά τη χάρη, τράβηξαν selfie και κατόπιν την παρότρυνε να… τρέξει μακριά από τους σεκιουριτάδες που έρχονταν προς το μέρος τους για να την πάρουν μακριά.

Η μικρή, αποχωρώντας στη συνέχεια από το γήπεδο συνοδεία των ανθρώπων του γηπέδου, «αποθεώθηκε» από τους φίλους της ομάδας. Η ίδια κατέγραψε όλη τη σκηνή με το κινητό της, κάτι που σίγουρα θα έχει να θυμάται για όλη την υπόλοιπη ζωή της!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0