Football Talk

Λουτσέσκου: «Κατά τη γνώμη μου, το σκορ ήταν ψεύτικο, στο 2-0 της ΑΕΚ» (video)

Λουτσέσκου: «Κατά τη γνώμη μου, το σκορ ήταν ψεύτικο, στο 2-0 της ΑΕΚ» (video)

Δεν θεωρούσε δίκαιο το 2-0 υπέρ της ΑΕΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που τόνισε ότι η ένταση και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του μετά το 2-2, δείχνει τη νοοτροπία της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ γύρισε από την… κόλαση απέναντι στην ΑΕΚ! Έκανε το 2-0, 2-2 και πήρε έναν σπουδαίο βαθμό, στη «μάχη» για τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε στις δηλώσεις του ότι το προβάδισμα της «Ένωσης» δεν έδειχνε όσα γίνονταν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αναφέρθηκε και στη νοοτροπία των παικτών του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού, στην κάμερα της Cosmote TV:

«Το σκορ ήταν ψεύτικο, ένα 2-0 που ήρθε για την ΑΕΚ, μετά από δικά μας ηλίθια λάθη. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στην αρχή, που δεν υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν. Δεν τα παρατήσαμε παίζοντας απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, με τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία της ομάδας.

Μου άρεσε πολύ η αντίδραση των παικτών, καθώς ήμασταν στο 2-2 και προσπάθησαν να πάνε για τη νίκη. Δείχνει τη νοοτροπία μας.

Αυτό το αποτέλεσμα, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Δεν είναι πολλές οι ομάδες, οι οποίες έχουν αυτή τη δυνατότητα, να βρίσκονται και στις δύο διοργανώσεις. Δεν μας δίνει τίποτα παραπάνω από τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια την οποία κάνουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0