Football Talk

Κάλιαρι – Αταλάντα 2-1: Καυτοί... οι «ροσομπλού», πήραν τη νίκη κόντρα σε όλες τις προβλέψεις (video)

Κάλιαρι – Αταλάντα 2-1: Καυτοί... οι «ροσομπλού», πήραν τη νίκη κόντρα σε όλες τις προβλέψεις (video)

Σκληρός αντίπαλος αποδείχθηκε η Κάλιαρι για την Αταλάντα την Κυριακή (07/04), η οποία της... χάλασε το πάρτυ, κλέβοντας την νίκη μέσα από τα... χέρια της (2-1). Διατήρησε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του ματς, «σκαρφάλωσε» τρεις θέσεις πιο πάνω, ενώ η Αταλάντα έμεινε σταθερή.

Μια νίκη της Αταλάντα επί της Κάλιαρι θα έπρεπε να είναι εύκολη υπόθεση, όμως καθώς φαίνεται οι φιλοξενούμενοι τα... βρήκαν σκούρα. Αν και η οικοδέσποινα βρίσκεται πολύ κοντά στον υποβιβασμό, η Αταλάντα δεν κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο».

Άνοιξε το σκορ από νωρίς, με τον Σκαμάκα να σηκώνει την μπάλα πάνω από τον Σκουφέτ, ο οποίος βρισκόταν εκτός εστίας, και να βρίσκει δίχτυα στο 13’. Αυτό ήταν αρκετό για την Κάλιαρι, ώστε να «ξυπνήσει» και να φορτσάρει.

Στο 34’ υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι από την οικοδέσποινα, όμως ο διαιτητής έκρινε πως η φάση ήταν καθαρή και ο αγώνας συνεχίστηκε. Δεν χρειάστηκε πολύ, μέχρι να δώσει, όμως την απάντησή της.

Στο 42’ ο Ογκέλο βρέθηκε σε καλή θέση και με ψυχραιμία σούταρε εύστοχα στην κορυφή της εστίας και ισοφάρισε. Την ίδια αποφασιστικότητα και δυναμικότητα διατήρησε η ομάδα του Ρανιέρι και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βιόλα αυτή τη φορά να ευστοχεί στο 88’ και να χαρίζει μια... παραμυθένια νίκη στην Κάλιαρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κάλιαρι (Κ. Ρανιέρι): Σκουφέτ, Νάντες (79' Ζάπα), Μίνα, Ντοσένα, Ογκέλο (79' Αζί), Μακουμπού, Ντεϊόλα (86' Βιετέσκα), Σουλεμάνα, Γκαετάνο (79' Βιόλα), Οριστάνιο, Σομουρόντοφ (67' Λουβούμπο)

Αταλάντα (Τζ. Γκασπερίνι): Καρνεζέκι, Τολόι, Τζιμσιτί, Κολάσινατς, Χάτεμπουρ (46' Μπάκερ, 86' Ρουγκέρι), Ντε Ρόουν, Έντερσον, Ζαπακόστα (67' Χολμ), Κόπμεϊνερς (55' Ντε Κετελάερε), Σκαμάκα (55' Τουρέ), Λούκμαν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0