Football Talk

Μεντιλίμπαρ: «Μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα ο Γιόβετιτς!»

Μεντιλίμπαρ: «Μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα ο Γιόβετιτς!»
«Έπλεξε» το εγκώμιο του Στέφαν Γιόβετιτς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά τόνισε πως πρόκειται για έναν παίκτη που παίζει πιο πίσω, συγκριτικά με τον κεντρικό επιθετικό.
Πέρασε με άνεση από τη Λαμία ο Ολυμπιακός (07/04, 1-5), με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να είναι απολύτως ικανοποιημένος από την ομάδα του. 

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, έκανε ειδική μνεία στην εμφάνιση του Στέφαν Γιόβετιτς, αλλά τόνισε και κάτι... σημαντικό για τον Μαυροβούνιο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Βάσκος τεχνικός:

«Αυτό που περίμενα είναι ότι θα μπαίναμε καλά στο παιχνίδι και αυτό κάναμε. Από εμάς εξαρτιόταν αν θα κερδίσουμε. Όλοι έπαιξαν καλά, ακόμα και εκείνοι που δεν είχαν παίξει πολύ. Για αυτό και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.


Το είχαμε ζητήσει να μην αλλάξει εικόνα και ταυτότητα η ομάδα και να μην φανεί καμία διαφορά παρά το γεγονός πως έπαιξαν παίκτες που είχαν λιγότερα λεπτά συμμετοχής. Η στάση μας ήταν σοβαρή για αυτό και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό.

Για εμάς δεν είναι δύο επιθετικοί. Ο ένας είναι επιθετικός, ο άλλος είναι να παίζει πιο πίσω και να βοηθάει. Αν ασχολείται περισσότερο με το να βάλει γκολ τότε τα πράγματα δεν θα πάνε καλά. Αν όμως συνεχίσει να βοηθάει πιο πολύ σαν κεντρικός, όντας τόσο επιθετικός, τότε θα πετύχει πολύ σπουδαία πράγματα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0