Football Talk

Λαμία – Ολυμπιακός 1-5: Ούτε που αγχώθηκε, πέρασε σαν «σίφουνας» και έφτασε η ώρα της… Φενέρ! (video)

Λαμία – Ολυμπιακός 1-5: Ούτε που αγχώθηκε, πέρασε σαν «σίφουνας» και έφτασε η ώρα της… Φενέρ! (video)

Από το πρώτο ημίχρονο, φρόντισε να τελειώσει την υπόθεση νίκη. Ο Ολυμπιακός, με λύσεις από τους επιθετικούς του (Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί) αλλά και… αυτογκόλ, κέρδισε εύκολα τη Λαμία στην έδρα της (07/04, 1-5), συνεχίζει νικηφόρα στα Play Offs της Stoiximan Super League και ετοιμάζεται για τη Φενέρμπαχτσε!

Μπήκε «φορτσάτος», δίχως διάθεση να… ρισκάρει, παρά το μίνι ροτέισον, που έκανε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με άνεση τη Λαμία (07/04, 1-5), εκτός έδρας, και έτσι, πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη, μετά από τέσσερις αγωνιστικές στα Play Offs της Stoiximan Super League.

Οι Πειραιώτες έφτασαν στους 63 βαθμούς και περιμένουν τα αποτελέσματα των αντιπάλων τους. Για άλλη μια φορά, στηρίχθηκαν στους επιθετικούς τους, με τον Ελ Κααμπί και τον Γιόβετιτς να αποτελούν την κύρια απειλή για τους φιλοξενούμενους.

Από την έναρξη του παιχνιδιού, οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» έψαξαν το γκολ και δεν άργησαν να το βρουν. Στο 22ο λεπτό, ο Ζέλσον Μαρτίνς γύρισε την μπάλα στην «καρδιά» της περιοχής, με τον Γιόβετιτς να γίνεται αποδέκτης και έπειτα από μία όμορφη προσποίηση, να τελειώνει ιδανικά τη φάση για το 0-1!


Λίγο αργότερα, στο 26’, ο ίδιος παίκτης ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Σωτήρη Τσιλούλη, ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί που το ανέλαβε δεν λάθεψε και διαμόρφωσε το 0-2.


Μάλιστα, λίγο πριν το ημίχρονο, ο Ολυμπιακός βρήκε και τρίτο τέρμα και ουσιαστικά, «καθάρισε» την υπόθεση νίκη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γιόβετιτς σέντραρε, ο Μαροκινός επιθετικός προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που έβαλε την κόντρα για να απομακρύνει, την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 0-3.


Η Λαμία απείλησε στο 50’, με τον Λέικ όμως να μην μπορεί να νικήσει τον Τζολάκη, και έπειτα δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ξανά προβλήματα στην άμυνα των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο, έφτανε σε τελικές προσπάθειες και στο 81’, με ακόμα ένα αυτογκόλ, αυτή τη φορά από τον Κορνέζο, που προσπάθησε να διώξει και... κρέμασε εν τέλει τον Κοσέλεφ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4!


Τέσσερα λεπτά αργότερα, βρήκε δίχτυα και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που είχε περάσει ως αλλαγή, για να κάνει το 0-5, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88’ ο Λέικ, κάνοντας το 1-5 με δυνατό σουτ.





Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν (65' Βασιλαντωνόπουλος), Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Νούνιες, Στάνκο (46' Μάλτσι), Τόσιο, Τσιλούλης (65' Τόσιτς), Μαρτίνεθ (76' Κοντονίκος), Σλίβκα (46' Τζανδάρης)

Ολυμπιακός (Χ. Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (46' Κίνι), Ρέτσος (59' Βέζο), Άμπι, Ρίτσαρντς, Έσε, Όρτα (71' Ιμπόρα), Μασούρας, Μαρτίνς (71' Καμπράλ), Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί (58' Ελ Αραμπί)

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0