Football Talk

Φροζινόνε – Μπολόνια 0-0: Η ομάδα του Μότα κόλλησε στο «0» και βλέπει την Ρόμα να… πλησιάζει

Φροζινόνε – Μπολόνια 0-0: Η ομάδα του Μότα κόλλησε στο «0» και βλέπει την Ρόμα να… πλησιάζει

Μία κακή μέρα στη «δουλειά» για την Μπολόνια, που δεν κατάφερε να γίνει αρκετά απειλητική στην έδρα της Φροζινόνε, με τις δύο ομάδες να μένουν «άσφαιρες» και να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0, 07/04). Στο -3 βρίσκεται πλέον η Ρόμα που κυνηγάει «μανιωδώς» την είσοδο της στην «4αδα».

Ένα «σβηστό» παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Φροζινόνε, απέναντι στην τοπική ομάδα και την Μπολόνια, για την 31η αγωνιστική της Serie A (0-0, 07/04).

Η ομάδα του Τιάγκο Μότα έμοιαζε να είναι χωρίς ιδέες στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον η Ρόμα βρίσκεται στο -3 από την Μπολόνια και η τέταρτη θέση βρίσκεται σε… κίνδυνο.

Ο Τσεντίρα είχε την πρώτη αξιόλογη φάση στην αναμέτρηση, στο 10ο λεπτό. Ο παίκτης της Φροζινόνε βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με ένα δυνατό σουτ επιχείρησε να νικήσει τον Σκορούπσκι, ο οποίος ήταν σε ετοιμότητα.

Ο Πολωνός κίπερ έβαλε άλλο ένα «στοπ» σε προσπάθεια των γηπεδούχων. Στο 27ο λεπτό ο Οκόλι με κεφαλιά προσπάθησε να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού, όμως και πάλι ο Σκορούπσκι ήταν εκεί.

Ο Ζορτέα έφτασε κοντά στο γκολ, για τη Φορζινόνε, όμως το σουτ που δοκίμασε από τα όρια της περιοχής πέρασε απευθείας άουτ στο 70ο λεπτό.

Ο Κάστρο είχε την σπουδαιότερη ευκαιρία από πλευράς φιλοξενούμενων στο 83ο λεπτό. Ο Λυκογιάννης βρήκε με μία εξαιρετική σέντρα τον συμπαίκτη του μέσα στην περιοχή, αλλά εκείνος δεν κατάφερε με πλασέ να ανοίξει το σκορ.

Ανεπανάληπτη ευκαιρία στο φινάλε για την Μπολόνια, με τον Φρόιλερ να στοχεύει το οριζόντιο δοκάρι από πλεονεκτική θέση και ο Εντόι στο «ριμπάουντ» έστειλε την μπάλα απευθείας άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φροζινόνε (Ντι Φραντέσκο): Τουράτι, Μπόνιφαζ, Ρομανιόλι, Οκόλι, Ζορτέα, Μπαρενετσέα, Ματζιτέλι, Βάλερι, Σουλέ, Ρενιέρ, Τσεντίρα

Μπολόνια (Τ. Μότα): Σκορούπσκι, Κρίστιανσεν, Καλαφιόρι, Λουκουμί, Πος, Άμπισερ, Φρόιλερ, Σαλεμάκερς, Φέργκιουσον, Ορσολίνι, Ζίρκζι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0