Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Κλερμόν 1-1: Ο Γκονσάλο Ράμος «έσωσε» το αήττητο!

Παρί Σεν Ζερμέν – Κλερμόν 1-1: Ο Γκονσάλο Ράμος «έσωσε» το αήττητο!

Η Κλερμόν… αγκάλιασε το θαύμα, αλλά η Παρί στο φινάλε «διέσωσε» το αήττητο σερί της, διευρύνοντάς το στους 27 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις!

Η Κλερμόν πήρε έναν σημαντικό βαθμό με το 1-1 στο «Παρκ Ντε Πρενς», με τον Γκονσάλο Ράμος να της στερεί όμως τη νίκη της χρονιάς, και να αυξάνει το αήτηττο σερί της Παρί στους 27 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις!

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρατάχθηκε με εκτεταμένο rotation, με το βλέμμα προφανώς στραμμένο στον σπουδαίο προημιτελικό του Champions League με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα (10/04, 22:00).

Η ουραγός Κλερμόν βρήκε την ευκαιρία να είναι ανταγωνιστική, και το έκανε και με το παραπάνω.

Ο Λουίς Ενρίκε αναγκάστηκε νωρίς σε αλλαγή, καθώς ο Μουκιέλε τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Χακίμι.

Η ομάδα του, όχι μόνο δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά βρέθηκε και πίσω στο σκορ, με γκολ του Χαμπίμπ Κεϊτά στο 32΄. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ακυρώθηκε το γκολ του 17χρονου Μαγιουλού, που θα έφερνε σε ισορροπία το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παρί ανέβασε την πίεσή της, χάνοντας ευκαρία με τον Ντανίλο Περέιρα στο 57΄και έχοντας δύο δοκάρια, με τον Χακίμι στο 60΄και τον Γκονσάλο Ράμος στο 71΄.

Ενδιάμεσα, στο 67ο λεπτό, πέρασαν στο παιχνίδι τόσο ο Μπαπέ, όσο και ο Μαρκίνιος, ο οποίος ισοφάρισε το ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία της ομάδας, με 435!

 

Στο 87΄, μετά από ασίστ του Γάλλου σούπερ σταρ, ο Γκονσάλο Ράμος σκόραρε, και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0