Football Talk

Παναιτωλικός – Βόλος 0-1: Θεσσαλοί από «ατσάλι» βύθισαν τους Αγρινιώτες (video)!

Παναιτωλικός – Βόλος 0-1: Θεσσαλοί από «ατσάλι» βύθισαν τους Αγρινιώτες (video)!

Ο Βόλος με «γκολάρα» του Ασεχνούν έκανε «δήλωση» παραμονής στο Αγρίνιο (0-1). Πάλεψαν τα «καναρίνια» αλλά δεν τα κατάφεραν και τώρα… τρέχουν για μία παραμονή που «ζορίζει» επικίνδυνα.

Στο γήπεδο του Αγρινίου, Παναιτωλικός και Βόλος έδιναν ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Και οι δύο ομάδες είχαν μεγάλη ανάγκη από βαθμό ή βαθμούς στη μεγάλη μάχη που δίνουν για παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Στη θεωρία, τα «καναρίνια» διέθεταν το προβάδισμα που τους προσέφερε η έδρα τους, ενώ ο Βόλος διέθετε μεγάλη ψυχολογική ώθηση, έχοντας στο ενεργητικό του την σπουδαία νίκη επί της Κηφισιάς με 4-1 το περασμένο Σάββατο (30/03).

Ο Παναιτωλικός μπήκε με διάθεση να δημιουργήσει κάτι καλό, αλλά οι Βολιώτες με τον Κόντη στον πάγκο είναι άλλη ομάδα και πήραν μεγάλο προβάδισμα στο 29ο λεπτό με γκολ του Ασεχνούν. Οι Αγρινιώτες είχαν μία ανούσια κατοχή της μπάλας, δίχως να βρίσκονται σε θέση να απειλήσουν την εστία του Κόβατς


Ο Βόλος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 υπέρ του, παρά τις πολύ μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Παναιτωλικού για ισοφάριση. 


Με την εκκίνηση της επανάληψης, ο Γιάννης Πετράκης έκανε αλλαγές επιχειρώντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και να της προσφέρει μία επιθετικότητα. Τα «καναρίνια» εξακολουθούσαν να έχουν μία ανούσια κατοχή, δίχως να μπορούν να δημιουργήσουν πραγματική απειλή για την εστία του Κόβατς.

Το 1-0 παρέμενε σχετικά άκοπα για την ομάδα του Βόλου, ο οποίος με το αποτέλεσμα αυτό θα έπαιρνε σπουδαίο προβάδισμα παραμονής, βυθίζοντας τον Παναιτωλικό στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς. Ο Βόλος έμεινε με 10 παίκτες λίγο πριν συμπληρωθούν τα 90 λεπτά της αναμέτρησης, καθώς ο Άλχο αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Γιάννη Μπουζούκη. Ο Παναιτωλικός είχε πολύ μεγάλη στιγμή με τον Λομόνακο στο 95' προκειμένου να φέρει το παιχνίδι στα ίσα βλέποντας τον Κόβατς να λέει και πάλι όχι. 

Η αποβολή του Μλάντεν στο 96' επανέφερε την αριθμητική ισορροπία και με αυτό το τρόπο το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με τον Βόλο να κάνει το 3/3 (28 βαθμοί) στα play out και να εμφανίζεται έτοιμος να σφραγίσει μία παραμονή με τεράστια αξία. 

Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός, είναι υποχρεωμένος να ψάξει βαθμό ή βαθμούς την επόμενη αγωνιστική στο Μ. Κρητικόπουλος στο απόλυτο ντέρμπι παραμονής απέναντι στη Κηφισιά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας (86’ Μ. Ντουάρτε), Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Τορεχόν, Χουάνπι (78’ Λιάβας), Φ. Ντουάρτε, Πέρεζ, Ντίας (78’ Μπουζούκης), Καρέλης (54’ Λομόνακο).

Βόλος (Χ. Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος (63’ Τρουιγέ), Κόμπα (85’ Μπερτόγλιο), Ασεχνούν (85’ Ποπέσκου), Μύγας, Γκαρσία (76’ Μωραΐτης)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0