Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά 1-2: Τεράστιο «διπλό», με φόντο την παραμονή στη Super League!

Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά 1-2: Τεράστιο «διπλό», με φόντο την παραμονή στη Super League!

Μία πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη, την δεύτερη εντός του 2024, πανηγύρισε η Κηφισιά, η οποία επικράτησε με 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη. Σπουδαία ανατροπή για τον ομάδα του Κώστα Μπράτσου, που ανέβηκε στους 25 βαθμούς και ξεπέρασε τον Παναιτωλικό, ολοκληρώνοντας το ματς με 10 παίκτες. 

Είχε να κερδίσει εκτός έδρας από τις 4 Φεβρουαρίου και το 2-1 στην Κρήτη επί του ΌΦΗ. Έκτοτε, είχε σκοράρει στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες της εξορμήσεις, προσπαθούσε, αλλά δεν ερχόταν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είχε προειδοποιήσει στην Τρίπολη, πριν από 1,5 μήνα, αλλά δεν είχε καταφέρει να κερδίσει, με τον στόχο της να επιτυγχάνεται στην δεύτερη απόπειρα. Τεράστια νίκη της Κηφισιάς επί τους Αστέρα Τρίπολης, εντυπωσιακή ανατροπή και πρώτο τρίποντο μετά από 55 ημέρες!

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους Αρκάδες, καθώς στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης ο Μιριτέλο έφυγε στο ανοιχτό γήπεδο, συνέκλινε προς τον άξονα και με δεξί εντυπωσιακό σουτ άνοιξε το σκορ νικώντας τον Αναγνωστόπουλο. Στα επόμενα λεπτά η Κηφισιά έδειχνε να ισορροπεί κάπως. Με το πρώτο εικοσάλεπτο να μην έχει έξτρα συγκινήσεις.

Η Κηφισιά πιέστηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Οζέγκοβιτς. Ο Μιλίτσεβιτς επιχείρησε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Οζέγκοβιτς με ωραίο πλασέ με τη μια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι, με την ανατροπή του Σάντος, το οποίο μετουσίωσε σε τέρμα ο Οζέγκοβιτς από την άσπρη βούλα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Η χαρά φάνηκε να μην κρατάει πολύ για τους φιλοξενούμενους όμως, καθώς στο 72' ο Καλτσάς κέρδισε με την σειρά του πέναλτι μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο VAR όμως παρενέβη, καθώς ο Καλτσάς ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης.

Στο 92' ο Πρίτσας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και άφησε την Κηφισιά με 10 παίκτες.

 

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καστάνο, Ατιένθα, Άλβαρες, Λύρατζης, Γιαμπλόνσκι (Μάντζης 84'), Μουνάφο (Αλάγκμπε 13'), Μπαρτόλο, Κρεσπί (Παλάσιος 72'), Καλτσάς (Ζουγκλής 84'), Μιριτέλο.

Κηφισιά (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν ( Σπίνος 81'), Τεϊσέιρα (Βαφέας 29'), Σνάιντερλαν, Πάρρας (Μιλίτσεβιτς 52'), Τσανάτζια, Οζέγκοβιτς, Σολόα, Μπιφουμά (Μενέντεθ 81'), Πρίτσας, Μπαρμπόσα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0