Football Talk

Ανακοίνωση της ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αγνοούμε τις προκλήσεις, κανένα βεγγαλικό ή πυροτέχνημα»!

Ανακοίνωση της ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αγνοούμε τις προκλήσεις, κανένα βεγγαλικό ή πυροτέχνημα»!

Την υποδειγματική συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (07/04, 20:30) ζητάει η ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσής της.

Προ των πυλών βρίσκεται η κομβική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League (07/04, 20:30), και η «Ένωση», με ανακοίνωσή της, προτρέπει τον κόσμο της να δείξει υποδειγματική συμπεριφορά στην OPAP Arena.

Οι θύρες αναμένεται να ανοίξουν στις 17:30, τρεις ώρες πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Φίλοι της ΑΕΚ

Ακόμη ένα πολύ κρίσιμο ματς περιμένει την ομάδα μας την Κυριακή (7/4) στην OPAP Arena. Από τη στιγμή που άνοιξαν ξανά τα γήπεδα η συμπεριφορά σας στο Σπίτι Μας είναι υποδειγματική και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Το ίδιο ακριβώς πρέπει να γίνει και στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία στη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου και δεν έχουμε κανένα περιθώριο λάθους. Δεν έχουμε δικαίωμα για... αυτογκόλ, από την κερκίδα, που είναι το μεγάλο μας όπλο.

Αυτό σημαίνει πως απαγορεύεται και η σκέψη ακόμη για ένα έστω καπνογόνο, βεγγαλικό, κροτίδα ή οποιουδήποτε είδους πυροτέχνημα. Παρακαλούμε μεγάλη προσοχή σε αυτό. Κανενός είδους πυροτέχνημα, το λέμε ξανά! Κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή βάσει του νέου νομοθετικού πλαισίου με ποινή έδρας ακόμη και για ένα βεγγαλικό, μια κροτίδα, ένα καπνογόνο, ένα οποιουδήποτε είδους πυροτέχνημα.

Βαριές ποινές έχουν επιβληθεί ήδη. Το γνωρίζουμε όλοι πως το νέο νομοθετικό πλαίσιο είναι σε πλήρη ισχύ. Σε εμάς δεν πρέπει ποτέ να έρθει τέτοια ποινή, είναι στο χέρι μας. Μπορούμε να το αποφύγουμε και πρέπει σίγουρα να έχουμε το γήπεδο μας γεμάτο και με Άρη και με Παναθηναϊκό και με Λαμία.

Επαναλαμβάνουμε και πάλι πως είναι πολύ αυστηρό το πλαίσιο των ποινών και προσωπικά. Προστατέψτε τους εαυτούς σας εκτός από την ομάδα. Μια επιπολαιότητα μπορεί να φέρει τον οποιονδήποτε στην φυλακή. Οι ποινές είναι αυστηρές και χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα. Αντίστοιχα και οι ποινές έδρας είναι πλέον «αυτόματες».

Οι θύρες της OPAP Arena θα ανοίξουν στις 17.30. Θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι. Μην προσεγγίσετε το γήπεδο χωρίς εισιτήριο, μην επιχειρήσετε αν είσαστε κάτοχος εισιτηρίου να περάσετε μαζί σας κάποιον που δεν έχει. Εκτός από τις κυρώσεις από την ΠΑΕ ΑΕΚ, δηλαδή αφαίρεση του διαρκείας ή απαγόρευση αγοράς απλού εισιτηρίου στο μέλλον, υπάρχει και βαρύ πρόστιμο από τις αρμόδιες αρχές.

Επίσης, είναι σημαντικό για λόγους ασφαλείας να έχετε φροντίσει να είστε εντός γηπέδου το αργότερο 45 λεπτά πριν την έναρξη του ματς. Είναι Κυριακή, είναι εφικτό να βρεθούμε νωρίς στο γήπεδο. Θα βοηθήσει πολύ ώστε να μην ταλαιπωρηθεί κανείς για την είσοδο του στην OPAP Arena.

Μην έχετε μαζί σας σακίδια, σακούλες ή κράνος μοτοσυκλέτας. Δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος. Μην προσεγγίσετε το γήπεδο αν είστε σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Δεν θα επιτραπεί να περάσει στο γήπεδο οποιοδήποτε πλακάτ ή πανό με προκλητικό / υβριστικό / αντιαθλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Έχετε οπωσδήποτε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Η ομάδα έχει ανάγκη την συμπαράσταση σας και την Κυριακή και στα τρία επόμενα εντός έδρας ματς ως το τέλος της σεζόν. Το λέμε σε κάθε ανακοίνωση: Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Είστε η μεγάλη μας δύναμη! Και την Κυριακή τη νίκη θα την πάρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Δεν θα κάνουμε κανένα λάθος, δεν θα πέσουμε σε καμιά παγίδα, θα αγνοήσουμε οποιαδήποτε πρόκληση. Όλοι μαζί για μια ακόμη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ!»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0