Football Talk

Μίλαν – Λέτσε 3-0: «Ξεμούδιασμα» με τριάρα και τώρα... εμφύλιος με Ρόμα! (video)

Μίλαν – Λέτσε 3-0: «Ξεμούδιασμα» με τριάρα και τώρα... εμφύλιος με Ρόμα! (video)

Οι «ροσονέρι» ξεπέρασαν δίχως την παραμικρή δυσκολία το χαμηλό εμπόδιο της Λέτσε (3-0), παραμένουν συνεπείς στο «κυνήγι» της μισητής συμπολίτισσας, Ίντερ και ετοιμάζονται για τον ιταλικό «εμφύλιο» με τη Ρόμα στο Europa!

Μίλαν και Λέτσε «διασταύρωσαν» τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Serie A. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης ήταν υψηλότερο για τους φιλοξενούμενους, με δεδομένο πως στην ουρά του υποβιβασμού επικρατεί ένα χάος, το οποίο εμπλέκει σε σενάρια παραμονής έως και οκτώ ομάδες (συμπεριλαμβανομένης της Λέτσε του Λούκα Γκότι).

Η ομάδα του Πιόλι πήρε από νωρίς την πρωτοκαθεδρία του παιχνιδιού, χάρη σε ένα πολύ γρήγορο και όμορφο τέρμα του Κρίστιαν Πούλισικ (6’). Οι «ροσονέρι» ευτύχησαν να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους, στο 20ο λεπτό με τον Ζιρού να πραγματοποιεί «μαγικό» άγγιγμα έπειτα από κόρνερ του Αντλί.

 


Η Λέτσε επιχείρησε να αντιδράσει, είχε ευκαιρία με το δοκάρι του Κρίστοβιτς στο 29’ αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο. Η αποβολή του Μαυροβούνιου επιθετικού της ομάδας από το Λέτσε στο 45’ για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Σάμουελ Τσουκουέζε, μετέβαλλε τις αριθμητικές ισορροπίες και επί της ουσίας «σφράγισε» την επικράτηση των Μιλανέζων.

Στο δεύτερο μέρος, η Μίλαν εισήλθε σε μία λογική συντήρησης του αποτελέσματος, φτάνοντας όμως και σε τρίτο τέρμα με τον Ραφαέλ Λεάο (57’). H Μίλαν συνέχισε στο ίδιο επιθετικό τέμπο, έχοντας και δοκάρι με τον Ερναντές στο 64’ κάνοντας ταυτόχρονα και ένα «γενναίο» ροτέισον, ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με τη Ρόμα στους «8» του Europa League την προσεχή Πέμπτη (11/04).

Με τη νίκη της η Μίλαν σκαρφάλωσε στους 68 βαθμούς, εβρισκόμενη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Λέτσε παρέμεινε στους 29 και στο +4 από την σωτηρία.

Οι συνθέσεις  των δύο ομάδων:

Μίλαν (Σ. Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Γκάμπια (61’ Κιάερ), Τομόρι, Ερναντέζ (83’ Τερατσιάνο), Αντλί, Ρέιντερς (78’ Μπενασέρ), Τσουκουέζε, Πούλισικ (62’ Μούσα), Λεάο, Ζιρού (62’ Γιόβιτς )

Λέτσε (Λ. Γκότι): Φαλκόνε, Βενούτι (70’ Τζέντρι), Μπασιρότο, Πόνγκρατσιτς, Γκάλο, Ραμαντάνι, Μπλιν (77’ Μπερίσα), Γκονζάλες (46’ Πίκολι), Μπάντα (46’ Άλμκβιστ), Ντόργκου (85’ Πιερότι), Κρίστοβιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0