Football Talk

Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Πρόταση στον Μόντριτς μέσω της MARCA! (video)

Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Πρόταση στον Μόντριτς μέσω της MARCA! (video)

Έναν μάλλον πρωτότυπο τρόπο εντόπισαν οι ιθύνοντες του κροατικού συλλόγου για να «δελέασουν» τον Λούκα Μόντριτς να επιστρέψει στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τοποθετώντας αγγελία στην ισπανική MARCA!

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του 38χρονου Κροάτη μέσου με τη Ρεάλ Μαδρίτης εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και για την ώρα δεν φαίνεται να έχει βρεθεί φόρμουλα για την παραμονή του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Την συγκυρία αυτή εμφανίζονται έτοιμοι να εκμεταλλευτούν οι ιθύνοντες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, επιχειρώντας να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του έμπειρου Κροάτη.

Η διοικητική ομάδα του Βέλιμιρ Ζάετς βρήκε έναν μάλλον πρωτότυπο τρόπο να υποβάλλει προσφορά στον Μόντριτς καθώς «μηχανεύτηκε» την τοποθέτηση αγγελίας στο φύλλο της ΜARCA, όπου εμφανίζεται να δεσπόζει η φανέλα του Μόντριτς με το νούμερο «10» και τα διακριτικά του κροατικού συλλόγου.

Απομένει να δούμε τι εξελίξεις θα φέρει αυτή η έξυπνη απόπειρα του κροατικού συλλόγου και εάν θα... συγκινήσει τον έμπειρο Κροάτη μέσο να πει το μεγάλο ναι και να επαναπατριστεί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0