Football Talk

Η Γιουνάιτεντ μπορεί να χάσει με κάθε τρόπο: Είχε τη νίκη στο «τσεπάκι», αλλά ηττήθηκε με… ρεκόρ! (video)

Η Γιουνάιτεντ μπορεί να χάσει με κάθε τρόπο: Είχε τη νίκη στο «τσεπάκι», αλλά ηττήθηκε με… ρεκόρ! (video)

Είναι απίθανο, αλλά και πρωτόγνωρο στην Premier League, αυτό που… κατάφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Τσέλσι!

Δίχως αμφιβολία, ο τρόπος που ηττήθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ, μοιάζει βγαλμένος από ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ! Ανατροπή στην ανατροπή και όλα να κρίνονται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα στο φινάλε! Όλα αυτά, για να γράψει… αρνητική ιστορία στην Premier League.

Η Τσέλσι θριάμβευσε το βράδυ της Πέμπτης (4-3, 04/04), πηγαίνοντας από τον παράδεισο στην… κόλαση και πάλι πίσω. Στο 19ο λεπτό, οι «μπλε» είχαν αποκτήσει προβάδισμα δύο τερμάτων, με τους Γκάλαχερ και Πάλμερ να βρίσκουν δίχτυα.

Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Τεν Χαγκ είχαν απάντηση, πριν οδηγηθούν οι δύο αντίπαλοι στα αποδυτήρια. Πρώτα ο Γκαρνάτσο και μετά ο Μπρούνο Φερνάντες, επανέφεραν το ματς στην απόλυτη ισορροπία, με τον Αργεντίνο να πετυχαίνει στο 67’ και δεύτερο τέρμα, για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικρατούσαν με 3-2, μέχρι και το 9ο λεπτό των καθυστερήσεων. Όλα έδειχναν ότι θα έφευγαν από το Λονδίνο ως νικητές. Ο Πάλμερ είχε διαφορετική άποψη. «Χτύπησε» εις διπλούν, μέσα σε δύο λεπτά, έφερε τα πάντα… τούμπα και χάρισε στην Τσέλσι μία «μυθική» νίκη!

Το βράδυ για την Γιουνάιτεντ ήταν εφιαλτικό. Παράλληλα όμως, ήταν και… ιστορικό! Για όλους τους λάθος λόγους. Με τον τρόπο που ήρθε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, κατάφερε να γίνει ο πρώτος σύλλογος, στην ιστορία της Premier League, που προηγείται τόσο αργά σε ένα παιχνίδι (99:17), αλλά στο φινάλε, φεύγει από τον αγωνιστικό χώρο με… άδεια χέρια!

Μία κορυφή, που οι παίκτες της ομάδας του Μάντσεστερ θα ήθελαν σίγουρα να είχαν αποφύγει! Αυτή ωστόσο, είναι η «μαγεία» του ποδοσφαίρου και της Premier League!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0