Football Talk

Ο Μπακασέτας αγωνίστηκε σε Ελλάδα και Τουρκία, συνάντησε 93 ομάδες και σκόραρε για πρώτη φορά κόντρα στην ΑΕΚ! (video)

Ο Μπακασέτας αγωνίστηκε σε Ελλάδα και Τουρκία, συνάντησε 93 ομάδες και σκόραρε για πρώτη φορά κόντρα στην ΑΕΚ! (video)

Μπορεί να αγωνίζεται 14 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο και να έχει αντιμετωπίσει δεκάδες ομάδες στην καριέρα του, όμως το πρώτο γκολ του Τάσου Μπακασέτα απέναντι στην ΑΕΚ, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/04).  

Το βράδυ της Τετάρτης (03/04) ήταν ούτως ή άλλως ιδιαίτερο για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος θα ερχόταν αντιμέτωπος με την ΑΕΚ, στην οποία πέρασε τρία χρόνια από την πολυετή καριέρα του.

Μάλιστα, η βραδιά έγινε ακόμη πιο ιδιαίτερη, όταν ο 30χρονος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του και δεν πανηγύρισε.

Ο αρχηγός της Εθνικής έβαλε το δικό του «λιθαράκι» στη σημαντική εντός έδρας νίκη του «τριφυλλιού» (03/04, 2-1), ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 32ο λεπτό, έχοντας για πρώτη φορά, συμμετοχή σε γκολ, κόντρα στην «Ένωση», στην 8η εμφάνισή του, απέναντι της!

Σε οκτώ ομάδες έχει αγωνιστεί στην καριέρα του ο Μπακασέτας, ενώ έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τους «κιτρινόμαυρους», με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, του Πανιωνίου, αλλά και του Παναθηναϊκού, την ώρα που μετρά συνολικά δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες.  
 
Αναμφίβολα, η καριέρα του είναι κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτη, με τον ίδιο να ξεκινά το ποδοσφαιρικό του... ταξίδι από την Τρίπολη και τον τοπικό Αστέρα, εν συνεχεία να παραχωρείται δανεικός στον Θρασύβουλο και τον Άρη, αλλά και να μετακομίζει στη Νέα Σμύρνη για λογαριασμό του Πανιωνίου, το 2015.

Το 2016, ο Μπακασέτας αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, όπου και πήρε το «εισιτήριο» για την μετακίνησή του στην Τούρκια και την Αλάνιασπορ. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά και στη μεταγραφή του στην Τράμπζονσπορ, στην οποία ο διεθνής μεσοεπιθετικός έζησε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, προτού επαναπατριστεί και φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Αυτή η αναδρομή στην καριέρα του Μπακασέτα διήρκησε στην... πραγματικότητα 14 χρόνια, μέσα στα οποία ο παίκτης του Παναθηναϊκού συνάντησε 93 ομάδες και αγωνίστηκε σε δύο χώρες. Κι όμως, το πρώτο του γκολ απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και η πρώτη του συνεισφορά σε τέρμα κατά της «Ένωσης», σημειώθηκε στην 14η επαγγελματική σεζόν του Μπακασέτα!  

Γιώργος Καπουκάκης 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0