Football Talk

Πήρε… φόρα ο Πάλμερ στην Τσέλσι: Άφησε πίσω Μάτα, Αζάρ και «καταδιώκει» τον Ντρογκμπά! (video)

Πήρε… φόρα ο Πάλμερ στην Τσέλσι: Άφησε πίσω Μάτα, Αζάρ και «καταδιώκει» τον Ντρογκμπά! (video)

Ο Κόουλ Πάλμερ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4/4, 4-3), πετυχαίνοντας χατ-τρικ και φτάνοντας ολοένα και πιο κοντά, στο στοιχειωμένο ρεκόρ του Ντρογκμπά από το 2010!

Φανταστικά πράγματα κάνει ο Κόουλ Πάλμερ με την φανέλα της Τσέλσι, στην παρθενική του σεζόν στον σύλλογο του Λονδίνου. Στον αγώνα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4/4), σκόραρε χατ-τρικ  και με αυτόν τον τρόπο έφτασε τις 31 συμμετοχές σε γκολ των «μπλε» σε 36 αγώνες. Αν αναλογιστούμε και τα λεπτά που παίζει ο Άγγλος, έφτασε την μία συμμετοχή σε γκολ ανά 92 λεπτά !

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι, ότι βρίσκεται πίσω από μόλις έναν παίκτη στην συγκεκριμένη λίστα, προσπερνώντας ποδοσφαιριστές, όπως οι Χουάν Μάτα, Αζάρ και Ντιέγκο Κόστα!

Συγκεκριμένα, ο Χουάν Μάτα είχε μία συμμετοχή σε γκολ ανά 98.9 λεπτά, στην καλύτερη σεζόν του στην Τσέλσι (2012-13), ενώ ο Βέλγος εξτρέμ μία συμμετοχή ανά 102.9 λεπτά στην σεζόν που του εξαργύρωσε την μετακόμιση του στην Ρεάλ Μαδρίτης (2018-19)! Από την άλλη, ο Ντιέγκο Κόστα είχε μία συμμετοχή σε γκολ ανά 120.1 λεπτά το 2017, την χρονιά που η Τσέλσι στέφθηκε για τελευταία φορά πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Το ρεκόρ το κρατάει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά από την εκπληκτική σεζόν του το 2009-10, με τον Πάλμερ να έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά του, καθώς αν θέλει να προσπεράσει τον Ιβοριανό, πρέπει να «σπάσει» το φράγμα της μίας συμμετοχή σε γκολ ανά 75.8 λεπτά!


Διονύσης Καλαϊζής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0