Football Talk

«Κάπου το έχουμε ξαναδεί»: Το σκαφτό του Ιωαννίδη με νέο «θύμα» τον Αθανασιάδη, μετά τον… Ρέινα! (video)

«Κάπου το έχουμε ξαναδεί»: Το σκαφτό του Ιωαννίδη με νέο «θύμα» τον Αθανασιάδη, μετά τον… Ρέινα! (video)

Το τέρμα που σημείωσε ο Φώτης Ιωαννίδης απέναντι στην ΑΕΚ (03/04) θύμισε μία ακόμη «γκολάρα» του επιθετικού του Παναθηναϊκού, αρκετούς μήνες πριν.

Ο Παναθηναϊκός είδε την ΑΕΚ να προηγείται νωρίς μέσα στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League.

Είχε όμως σε εξαιρετική βραδιά τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο 24χρονος επιθετικός πραγματοποίησε μία μεστότατη εμφάνιση βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να φτάσει στην ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά, σκοράροντας το νικητήριο, όπως αποδείχθηκε, γκολ των «πρασίνων».

Πίεσε τον Μουκουντί, του έκλεψε την μπάλα και βγήκε μόνος του απέναντι στον Αθανασιάδη. Με μία φοβερή έμπνευση, αλλά και εκτέλεση, «έσκαψε» την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, προτού αυτή καταλήξει στα δίχτυα. 


Ένα γκολ που θύμισε σε πολλούς εκείνο που είχε πετύχει απέναντι στη Βιγιαρεάλ, στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Σε ένα «κατάμεστο» ΟΑΚΑ, ο Ιωαννίδης κινήθηκε έξυπνα στην «πλάτη» της άμυνας, πήρε την κάθετη μπαλιά από τον Κώτσιρα και με ωραίο, σκαφτό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ρέινα κάνοντας το 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0