Football Talk

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον Αλέξη Κούγια για όσα έγιναν στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός!

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον Αλέξη Κούγια για όσα έγιναν στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός!

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι στον Αλέξη Κούγια ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για τη συμπεριφορά του στο ΑΕΚΟλυμπιακός (31/03, 1-0).

Η συμπεριφορά του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγια στην OPAP Arena την περασμένη Κυριακή (31/03), προκάλεσε την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, που εξέτασε την εν λόγω υπόθεση.

Για τον λόγο αυτό, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (04/04), στον Αλέξη Κούγια ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αλεξίου Κούγια.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι την 31-3-2024 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Super League, προέβη σε πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 12§1 σε συνδ. με αρ. 11§2 και με αρ. 10§1 στοιχ.β, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0