Football Talk

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Ξεχνά τη λέξη «ήττα» και είναι μία... ανάσα από το απόλυτο ρεκόρ της Γιουβέντους!

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Ξεχνά τη λέξη «ήττα» και είναι μία... ανάσα από το απόλυτο ρεκόρ της Γιουβέντους!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν «τρέχει» ένα απίθανο σερί 40 αγώνων χωρίς ήττα, με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να «απειλεί» το απίθανο σερί της Γιουβέντους, που κρατάει από το 2012!

Οι «ασπιρίνες» βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στο να πάρουν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους «εκθρονίζοντας» την Μπάγερν Μονάχου, μετά από 12 χρόνια! Ο αγώνας της απέναντι στην Φορτούνα Ντίσελντορφ (3/4) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας ήταν ο Νο.40 χωρίς ήττα, σε όλες τις διοργανώσεις!

Με αυτόν τον αριθμό, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, βρίσκεται στην τρίτη θέση ομάδων με τους περισσότερους συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα στον 21ο αιώνα, πίσω μόνο από Σέλτικ (42) και Γιουβέντους (43)!

Η Λεβερκούζεν, πλέον άφησε πίσω της ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν και «συγκατοικεί» μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης  και την Ίντερ, κυνηγώντας το ρεκόρ που κρατάει η Γιουβέντους από την σεζόν 2011-12.

Για να το πετύχει αυτό, πρέπει να φτάσει τον «μαγικό» αριθμό 44, με τελευταίο εμπόδιο, αν τα καταφέρει μέχρι εκεί, να είναι η Γουέστ Χαμ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0