Football Talk

«Φώτη, τι ματς έχεις κάνει»; Η παράσταση του Ιωαννίδη κόντρα στην ΑΕΚ μέσα σε πέντε λεπτά! (video)

«Φώτη, τι ματς έχεις κάνει»; Η παράσταση του Ιωαννίδη κόντρα στην ΑΕΚ μέσα σε πέντε λεπτά! (video)

Δείτε τη «μαγική» εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη απέναντι στην ΑΕΚ που συνέβαλε τα μέγιστα για να φτάσουν οι «πράσινοι» στην ανατροπή (03/04, 2-1).

Ο Παναθηναϊκός έμεινε… ζωντανός στη μάχη του τίτλου μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1 (03/04) στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των play offs της Stoiximan Super League.

Οι «πράσινοι» είχαν σε πολύ μεγάλη μέρα τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις στρέφοντας όλα τα «φώτα» πάνω του.

Έμεινε ανεπηρέαστος όταν η ΑΕΚ «πάγωσε» τη Λεωφόρο στο 5’ χάρη στο γκολ του Βίντα, δίνοντας το σύνθημα για άμεση αντίδραση.

Στο 10’ δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Μπερνάρ βρήκε στο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Στιγμές αργότερα ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ μετά την εξαιρετική προσπάθεια του Έλληνα επιθετικού που έκανε... όργια πριν πασάρει στον Αράο, ο Μπακασέτας σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Αράο.

Και μόλις δύο λεπτά μετά το γκολ του Μπακασέτα στο 32’, που αυτή τη φορά μέτρησε, ο Ιωαννίδης ήταν ξανά εκεί για να πρωταγωνιστήσει. Πίεσε και έκλεψε -ξανά- την μπάλα από τον Μουκουντί και την «έσκαψε» ιδανικά πάνω από τον Αθανασιάδη ολοκληρώνοντας την ανατροπή για το «τριφύλλι». 

Η απόδοσή του δεν έπεσε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ήταν απειλητικός για την άμυνα της ΑΕΚ, η οποία δεν βρήκε ποτέ το… αντίδοτο για να τον περιορίσει. 


Εύλογα λοιπόν, μεγάλο μέρος της κομβικής αυτής νίκης του Παναθηναϊκού πιστώνεται στον 24χρονο επιθετικό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0