Football Talk

Παρί – Ρεν 1-0: Ο Εμπαπέ την έστειλε σε «ραντεβού» με τη Λιόν! (video)

Παρί – Ρεν 1-0: Ο Εμπαπέ την έστειλε σε «ραντεβού» με τη Λιόν! (video)

Με «χρυσό» σκόρερ τον Κιλιάν Εμπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν «έκαμψε» την αντίσταση της Ρεν και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου Γαλλίας, όπου ήδη περιμένει η Λιόν!

Η Παρί ανταγωνιζόταν με την Ρεν με έπαθλο την κατοχύρωση του δεύτερου εισιτηρίου για τον τελικό Κυπέλλου Γαλλίας (Coupe de France), όπου περιμένει από χθες (02/04) η Λιόν. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της στο πρώτο ημίχρονο και βρήκε (ένα αρκετά τυχερό) γκολ με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Γκολ το οποίο αποδείχθηκε «χρυσάφι» για την πρόκριση στον τελικό, απέναντι στην πολύ επικίνδυνη Ρεν του Στεφάν που ναι μεν δεν είχε την κατοχή της μπάλας αλλά υπήρξε ιδιαιτέρως επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και είχε τις στιγμές της.

 

Κάπως φυσιολογικά και αναμενόμενα, η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να συναντήσει την Λιόν στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, μία αναμέτρηση που θα είναι το δίχως άλλο πολύ ενδιαφέρουσα.



Οι συνθέσεις του αγώνα:

Παρί (Λ. Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος (75’ Ντανίλο), Λούκας Ερναντέζ, Μέντες (75’ Σκρίνιαρ), Ζαίρ-Εμερί (76’ Ουγκάρτε), Βιτίνια, Φαμπιάν Ρουίθ, Κανγκ-Λι (84’ Κόλο Μουανί), Ντεμπελέ (76’ Ασένσιο), Εμπαπέ.

Ρεν (Ζ. Στεφάν): Μανταντά, Ντουέ (56’ Σεϊντού),, Ομαρί, Τεατέ, Τρουφέρ, Σανταμαρία (76’ Λε Φέ), Γκουϊρί (82’ Σαλάχ), Μπουριζό, Μπλας (56’ Τεριέ), Ντεζιρέ Ντουέ (82’ Ρίντερ), Καλιμουεντό.

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0