Football Talk

Απολογήθηκε και μετά βούρκωσε ο Χουάνκαρ: «Όταν ήρθα πριν 4 χρόνια, δεν περίμενα να έχω αυτή την εμπειρία» (video)

Απολογήθηκε και μετά βούρκωσε ο Χουάνκαρ: «Όταν ήρθα πριν 4 χρόνια, δεν περίμενα να έχω αυτή την εμπειρία» (video)

Ο Χουάνκαρ απολογήθηκε για το λάθος του στο γκολ της ΑΕΚ που έκανε το 0-1 και… λύγισε όταν ρωτήθηκε για τις 100 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα.

Ο Χουάνκαρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ (2-1, 03/04) απολογήθηκε για το λάθος που οδήγησε στο γκολ της Ένωσης, στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του παίρνοντας τη νίκη με ανατροπή (2-1), ενώ βούρκωσε on camera.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη, γιατί το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από λάθος δικό μου. Δεν υπολόγισα καλά την πορεία της μπάλας, κοντοστάθηκα… Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ήταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση και ρυθμό. Κρατάμε τη νίκη, μερικές φορές δεν έχει σημασία να παίζεις πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά να κερδίζεις. Αν καθόμασταν να στενοχωριόμασταν για αυτά που γίνονται δεν θα είχαμε το έναυσμα για να κερδίσουμε το αποψινό παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε», τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε τη συμπλήρωση 100 αγώνων στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, ο Ισπανός μπακ βούρκωσε και είπε: «Όταν ήρθα εδώ πριν 4 χρόνια δεν περίμενα να έχω αυτή την εμπειρία. Πάντα το έλεγα ότι εδώ αισθάνομαι χαρούμενος, πετύχαμε σημαντικά πράγματα. Πάνω από όλα η αγάπη του κόσμου που έλαβα και μου προσφέρθηκε απλόχερα έκανε εμένα και την οικογένειά μου πολύ χαρούμενο. Δεν μπορώ τίποτα περισσότερο να πω από ένα μεγάλο ευχαριστώ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0