Football Talk

Λεβερκούζεν – Φορτούνα 4-0: Ολοταχώς για νταμπλ σε μία χρονιά που της ανήκει ολοκληρωτικά! (video)

Λεβερκούζεν – Φορτούνα 4-0: Ολοταχώς για νταμπλ σε μία χρονιά που της ανήκει ολοκληρωτικά! (video)

Στη Μπάι Αρίνα είχε… «κατηφόρα» και η Λεβερκούζεν του Αλόνσο καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο (3-0) την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας απέναντι στην Φορτούνα Ντίσελντορφ του Χρήστου Τζόλη!

Με την «αύρα» του Αλόνσο και ενός τερατώδους αήττητου που αντέχει εδώ και 39 παιχνίδια, η Λεβερκούζεν υποδεχόταν την Φορτούνα Ντίσελντορφ στη Μπάι Αρίνα με στόχο το «τσεκάρισμα» του εισιτηρίου για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας (DFB-Pokal), εκεί όπου ο νικητής θα συναντήσει την Καϊζερσλάουτερν.

Και η Μπάγερ έδειξε να θυμίζει κάτι από την ανταγωνίστρια Μπάγερν, καθώς σε ένα ημίχρονο «συνέτριψε» την ομάδα του Χρήστου Τζόλη, φιλοδωρώντας της με τρία τέρματα. Πρώτος, ο Φρίμπονγκ «άνοιξε» τον χορό των γκολ στο 7ο λεπτό για να ακολουθήσει το όμορφο τελείωμα του Αμίν Αντλί στο 20’ για το 2-0.

Το τρίτο τέρμα ήρθε στο 35’ από τον Φλόριαν Βιρτς, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Αντλί και πλάσαρε σωστά τον Καστενμάιερ.

Ο Γερμανός σταρ της ομάδας του Αλόνσο είχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το 4-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τις «ασπιρίνες» να παραλαμβάνουν κάπως εμφατικά το εισιτήριο του τελικού και να βρίσκονται μία μόλις ανάσα από ένα ιστορικό και... πολυσυζητημένο νταμπλ.

Στα 40 παιχνίδια έχει διευρυνθεί το αήττητο του Αλόνσο που έχει στην κυριολεξία αφαιρέσει από το λεξιλόγιό του την λέξη ήττα. Εκπληκτική βραδιά για τον Ισπανό, ακόμη μία, που του δίνει πλέον την δυνατότητα να εστιάσει στα παιχνίδια του Europa League.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Λεβερκούζεν (Τ. Αλόνσο): Κόβαρ, Ταπσόμπα, Τα, Στάνισιτς, Φρίμπονγκ, Γκριμάλντο (71’ Χινκάπι), Άντριχ, Τσάκα (78’ Κοσούνου), Βιρτς (65’ Χόφμαν), Αντλί (65’ Τέλα), Σικ (65’ Μπονιφέις).

Φορτούνα Ντίσελντορφ (Ν. Τιούν): Καστενμάιερ, Ζίμερμαν (85' Βερμέι), Σίμπερτ, Χόφμαν (46’ Κουάρσι), Όμπερντορφ, Ιγιόχα (76’ Γιαστρέμπσκι), Ένγκελχαρντ, Γιοχάνεσον, Τζόλης, Μουσταφά (65’ Νιέμεκ), Κλάους (46’ Σομπότκα).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0