Football Talk

Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ: Άλλαξε ξανά η βαθμολογία, μήπως έχει… δίκιο ο Μεντιλίμπαρ;

Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ: Άλλαξε ξανά η βαθμολογία, μήπως έχει… δίκιο ο Μεντιλίμπαρ;

Άλλαξε ξανά η βαθμολογία της Stoiximan Super League, πλησίασε ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, πρωτοπόρος ο «Δικέφαλος του Βορρά», που επικράτησε με ανατροπή της Λαμίας. Και το ερώτημα είναι… ένα. Γίνεται και ο Ολυμπιακός, μετά την πρώτη του νίκη στα Play Offs, να διεκδικεί το πρωτάθλημα; Διότι πλέον, έχει απόσταση δύο νικών!

Πριν από τρεις ημέρες, επισημαίναμε πως η ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, συνδυαστικά με τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, διαφοροποιούσαν σημαντικά τα δεδομένα στο πρωτάθλημα.

Έμοιαζε πως παρακολουθούμε μία «μάχη» για δύο, με την «Ένωση» και τον «Δικέφαλο του Βορρά», να είναι τα απόλυτα φαβορί, ενώ οι άλλοι δύο θα «μονομαχούσαν» για την 3η και 4η θέση.

Ωστόσο, 64 ώρες μετά, όλα πάλι έχουν διαφοροποιηθεί. Σκόραραν από τρία γκολ ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, κέρδισε ο Παναθηναϊκός με ανατροπή την ΑΕΚ και τα δεδομένα… ανατρέπονται.

Πρώτος ο ΠΑΟΚ με 66 πόντους, στους 65 η ΑΕΚ, είναι στο -4 από την κορυφή ο Παναθηναϊκός και στους 60 βαθμούς ο Ολυμπιακός. Είναι δυνατόν να έχει δίκιο ο Μεντιλίμπαρ; Ας έχουμε στο μυαλό μας τις δηλώσεις του. Είπε πως όλοι θα απωλέσουν βαθμούς και πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου. Απέχουν δύο νίκες αυτή την στιγμή και… βλέπουμε!

Αναλυτικά, η βαθμολογία της Stoiximan Super League:

ranking_225931.jpg

Επόμενη αγωνιστική (4η):

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

17:00: Λαμία - Ολυμπιακός

19:30: Άρης - Παναθηναϊκός

20:30: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0