Football Talk

Αλμέιδα: «Περίμεναν καιρό ήττα της ΑΕΚ, στο χέρι μας να γυρίσουμε την κατάσταση»

Αλμέιδα: «Περίμεναν καιρό ήττα της ΑΕΚ, στο χέρι μας να γυρίσουμε την κατάσταση»

Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου και το νέο ενδιαφέρον που δόθηκε στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος.

Στη Λεωφόρο, η ΑΕΚ υπέστη την πρώτη της ήττα στη φετινή διαδικασία των play offs από τον Παναθηναϊκό και ο Ματίας Αλμέιδα με δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του, στην πρώτη ήττα στη φετινή διαδικασία και το παιχνίδι της Κυριακής (07/04) με τον ΠΑΟΚ.

Τι γεύση του αφήνει ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ έκανε τα πάντα να πάρει τη νίκη: «Μία πολύ πικρή γεύση. Έχουμε κάνει κάποια λάθη που έκαναν τα πράγματα πολύ περίπλοκα. Κάναμε δύο σοβαρά λάθη. Έπειτα κάναμε τα πάντα να ισοφαρίσουμε. Ο αντίπαλος κλείστηκε και δεν τα καταφέραμε. Αξιολογώ την προσπάθεια όλων».

Τι σημαίνει το αποτέλεσμα (πρώτη ήττα της ΑΕΚ) για την επόμενη μέρα στην μάχη των play offs: «Η επόμενη μέρα θα είναι η ίδια, όπως όλες οι επόμενες μέρες μας. Εδώ και καιρό περίμεναν να γίνει ήττα από την ΑΕΚ. Είναι στο χέρι μας να γυρίσουμε την κατάσταση. Έχουμε την Κυριακή έναν αγώνα για να το κάνουμε. Αυτό θα πάει μέχρι τέλους.. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μέσα σε τρεις μέρες περάσαμε όλα τα συναισθήματα» κατέληξε ο προπονητής της Ένωσης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0