Football Talk

Λουτσέσκου: «Χαρούμενος που άκουσα το γήπεδο να δίνει ώθηση στον Σαμάτα»!

Λουτσέσκου: «Χαρούμενος που άκουσα το γήπεδο να δίνει ώθηση στον Σαμάτα»!

Όσα ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με τη Λαμία.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της Novasports, αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λαμίας με 3-1. Ειδική αναφορά στην πνευματική και σωματική κόπωση που άφησε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και στην εμφάνιση του Αλί Σαμάτα έκανε ο Ρουμάνος.

Ένα ματς δύο εικόνες. Πόσο σημαντικό ήταν το πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου για να αλλάξει κάτι στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν είναι εύκολο να παίξεις μετά από δύο μέρες ειδικά μετά από ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που μας απορρόφησε πολύ πνευματική ενέργεια. Δεν έχει σημασία ότι υπάρχουν πολλές αλλαγές προσώπων. Τέτοια παιχνίδια επηρεάζουν το σύνολο. Δεχτήκαμε ένα γκολ από μία κακή μπάλα μόλις στο 7ο λεπτό. Η Λαμία δεν είχε κάτι να χάσει από εκείνο το σημείο, εμείς έπρεπε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο φτάσαμε στην περιοχή της Λαμίας αλλά κάτι μας έλειπε. Βάλαμε όμως ένα γκολ με τον Μιχαηλίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Μετά το δεύτερο γκολ το παιχνίδι έγινε πολύ απλό για εμάς γιατί η Λαμία άφησε πολλούς χώρους».

Για το γεγονός πως ο κόσμος ζητούσε να εκτελέσει το πέναλτι ο Σαμάτα: «Ήμουν πολύ χαρούμενος να ακούω το γήπεδο να δίνει ώθηση στον Σαμάτα μετά το παιχνίδι που έκανε σήμερα. Είμαι χαρούμενος από την αγάπη των φιλάθλων. Έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι σήμερα και ο κόσμος το εκτιμά. Από εκεί και πέρα υπάρχει μία ιεραρχία και ο Στέφαν είναι αυτός που χτυπάει τα πέναλτι» κατέληξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0