Football Talk

Ελ Κααμπί… on fire στον Ολυμπιακό, έτοιμος για το απόλυτο ευρωπαϊκό ρεκόρ του! (video)

Ελ Κααμπί… on fire στον Ολυμπιακό, έτοιμος για το απόλυτο ευρωπαϊκό ρεκόρ του! (video)

«Πυροβολεί» συνεχώς ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τον Ολυμπιακό και κόντρα στον Άρη, βρήκε εκ νέου τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ένα γκολ, που τον φέρνει κοντά σε ένα μοναδικό, προσωπικό του ορόσημο στην Ευρώπη!

Σχετικά Άρθρα

Η «σύνδεση» του Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τα αντίπαλα δίχτυα, κατά το διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό, είναι γνωστή. Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μάλιστα, ο Μαροκινός έχει… αφηνιάσει!

Από τη στιγμή που ο Βάσκος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων», έχει βρει δίχτυα σε 13 περιπτώσεις, στα 11 ματς που πάτησε στο χορτάρι. Κάτι παραπάνω από ένα γκολ ανά συμμετοχή, δεν θεωρείται φυσικά αμελητέος αριθμός.

Εάν όμως, παρατηρήσουμε τους συνολικούς του αριθμούς, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, θα συνειδητοποιήσουμε, πως ισοφαρίζει και είναι… έτοιμος να καταρρίψει ένα προσωπικό του ρεκόρ, στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

Συνολικά, ο Ελ Κααμπί έχει φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών σε 38 αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν. Νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα 26 φορές, σε όλες τις διοργανώσεις και έτσι, «έπιασε» τους αριθμούς που είχε καταγράψει στην Τουρκία, με την Χαταϊσπόρ. Έχοντας μάλιστα 18 παιχνίδια λιγότερα!

Εάν δε, είχε ευστοχήσει και από τη λευκή βούλα, στο ματς κόντρα στον Άρη (03/04, 3-0), για να διπλασιάσει τα τέρματά του, τότε θα «έσπαγε» τα προσωπικά του… κοντέρ στην Ευρώπη.

ελκααμμπι.jpg

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο να συμβεί στους εναπομείναντες αγώνες, τόσο για τη Stoiximan Super League, όσο και για το Europa Conference League. Με τον ίδιο βέβαια, να βάζει πλέον… πλώρη, για το απόλυτο ρεκόρ του σε σκοράρισμα σε έναν σύλλογο, που είναι τα 35 γκολ που είχε σημειώσει με τη φανέλα της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα στο Μαρόκο, σε 57 παιχνίδια!

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι ισοφάρισε την έκτη καλύτερη επίδοση επίτευξης γκολ σε μία σεζόν, στην ιστορία του Ολυμπιακού, φτάνοντας τα 26 του Ίλια Ίβιτς το 1997-98 και «κυνηγά» τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που βρίσκεται τόσο στην 5η, όσο και στην 4η θέση (27 γκολ το 2019-20, 28 γκολ το 2020-21). Στην πρώτη θέση τοποθετείται ο Αλέκος Αλεξανδρής, με τα 32 τέρματα που σημείωσε, πίσω στο 2001-02.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρήκε στον Ολυμπιακό τον καλύτερό του εαυτό. Όσο περνάει ο καιρός, αυτό γίνεται όλο και περισσότερο. Πού θα σταματήσει άραγε η «διάθεσή» του για γκολ; Θα το μάθουμε οσονούπω!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0