Football Talk

Γιουβέντους – Λάτσιο 2-0: Η «Γηραιά Κυρία» πλήγωσε τον Μανδά, αλλά η πρόκριση θα κριθεί στη Ρώμη (video)

Γιουβέντους – Λάτσιο 2-0: Η «Γηραιά Κυρία» πλήγωσε τον Μανδά, αλλά η πρόκριση θα κριθεί στη Ρώμη (video)

Η Γιουβέντους πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα σε δύο περιπτώσεις, με τους Κιέσα και Βλάχοβιτς (2-0, 02/04). Ακόμη όμως τίποτα δεν έχει κριθεί για την ομάδα του Μανδά, καθώς ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στο… καυτό Ολίμπικο.

Τεράστιο βήμα για την πρόκριση έκανε η Γιουβέντους, «πληγώνοντας» τον Χρήστο Μανδά και την Λάτσιο μέσα στο Τορίνο (2-0, 02/04). Η «Γηραιά Κυρία» βρήκε τις λύσεις και χάρη στα γκολ των Κιέσα (50’) και Βλάχοβιτς (64’) κάνει «όνειρα» για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Οι Ρωμαίοι θα έχουν όμως την ευκαιρία να γυρίσουν την κατάσταση στον επαναληπτικό του Ολίμπικο.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε αρκετά ξεκούραστα και για τους δύο τερματοφύλακες, διότι καμία από τις ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη επίθεση. Μερικές άστοχες σέντρες και αρκετά μακρινά σουτ που κόντραραν πάνω σε σώματα.

Στην πρώτη επικίνδυνη φάση της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι άνοιξαν και το σκορ. Στο 50ο λεπτό ο Κιέσα κοντρόλαρε άψογα την μπάλα από την πάσα του Καμπιάσο και με ένα υποδειγματικό τελείωμα, έκανε το 1-0.

Η Γιουβέντους δεν άργησε για να διπλασιάσει το προβάδισμα της και στο 64ο λεπτό, ο Βλάχοβιτς με έναν κεραυνό από τα όρια της περιοχής νίκησε τον Μανδά και έγραψε το 2-0.

 Η Λάτσιο δεν κατάφερε να βγάλει κάποια αντίδραση με το σκορ να παραμένει ίδιο, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Πλέον η ομάδα του Τούντορ θα παλέψει για την ανατροπή στην Ρώμη, μπροστά από τον κόσμο της.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Περάν, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάσο, ΜακΚένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Βλάχοβιτς, Κιέζα

Λάτσιο (Ι. Τούντορ): Μανδάς, Μάρουσιτς, Πάτριτς, Ρομανιόλι, Φουέντες, Γκουεντουζί, Βεσίνο, Αλμπέρτο, Άντερσον, Ζακάνι, Ιμόμπιλε

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0