Football Talk

Τέλος στο «θαύμα»: Εκτός τελικού η Σααρμπρίκεν, λύγισε από την Καϊζερσλάουτερν! (video)

Τέλος στο «θαύμα»: Εκτός τελικού η Σααρμπρίκεν, λύγισε από την Καϊζερσλάουτερν! (video)

Δεν έφτασε μέχρι το τέλος η Σααρμπρίκεν. Κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν είπε «αντίο» στο Κύπελλο Γερμανίας, καθώς ηττήθηκε με 2-0 (02/04) και είδε την αντίπαλό της, να παίρνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Όλα τα ωραία, κάποτε τελειώνουν. Στην περίπτωση της «σταχτοπούτας» του Κυπέλλου Γερμανίας, της Σααρμπρίκεν, το φινάλε ήρθε απέναντι στην Καϊζερσλάουτερν, από τη δεύτερη κατηγορία της χώρας!

Η ομάδα από την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της και έτσι, είπε «αντίο» στον θεσμό, ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήταν για τους γηπεδούχους, καθώς ο Μπρίνκεν πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Χίμελμαν στο 42ο λεπτό.

Η Καϊζερλάουτερν εν τέλει πήρε το προβάδισμα στην έναρξη του δευτέρου μέρους, με τον Ρίτερ να γράφει το 0-1 με κεφαλιά στο 53’!

Από κεφαλιά προήλθε και το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων, καθώς ο Αλμαμί Τουρέ δεν λάθεψε, έκανε το 0-2 στο 75’ και «κλείδωσε» την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, για πρώτη φορά μετά το 2003.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σααρμπρίκεν (Τσιλ): Σχράιμπερ, Τέλκε, Ζάιτς (78’ Μπιάντα), Μπέντερ, Ριτσούτο, Κέρμπερ, Σοντάιμερ (67’ Τσιβέγια), Γκάους (67’ Σάντσες), Ναϊφί (67’ Στέχλε), Ράμπινιτς (86’ Ουαφέρο, Μπρίνκεν

Καϊζερσλάουτερν (Φίνκελ): Χίμελμαν, Τουρέ, Τομιάκ, Ελβέντι, Πούχατς, Κάλοτς, Νιε, Ζίμερ (78’ Ρόνσταντ), Ρίτερ, Ρεντόντο (31’ Οπόκου), Χάνσλικ (67’ Στοϊκοβιτς)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0