Football Talk

Μέχρι να φύγει, θα είναι… εδώ: Το last dance του Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό, έχει «υπογραφή» Τερίμ! (video)

Μέχρι να φύγει, θα είναι… εδώ: Το last dance του Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό, έχει «υπογραφή» Τερίμ! (video)

Ο Μπερνάρ το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Αυτό όμως, δεν έχει καμία σημασία ούτε για τον Φατίχ Τερίμ, αλλά ούτε και για τον Βραζιλιάνο και οι αριθμοί του, αποδεικνύουν πως αποτελεί τον πολυτιμότερο παίκτη των «πρασίνων», επί ημερών του Τούρκου τεχνικού.

Σχετικά Άρθρα

Ο χρόνος στον Παναθηναϊκό για τον Μπερνάρ μετράει αντίστροφα. Από το καλοκαίρι του 2024, δεν θα φοράει πλέον τη φανέλα με το «τριφύλλι», καθώς πρόκειται να επιστρέψει στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Ατλέτικο Μινέιρο.

Παρ’ όλα αυτά, όχι μόνο συνεχίζει να αγωνίζεται κανονικά στις υποχρεώσεις των «πρασίνων», αλλά δίνει και το 100% των δυνατοτήτων, εντός του αγωνιστικού χώρου. Οι αριθμοί του το αποδεικνύουν περίτρανα, γεγονός που φέρνει και την απόλυτη εμπιστοσύνη του Φατίχ Τερίμ, προς τον Βραζιλιάνο.

Τι σημαίνει αυτό; Ο Μπερνάρ αποτελεί τον ποδοσφαιριστή, με τις περισσότερες εμφανίσεις στον Παναθηναϊκό, από την ημέρα που ανέλαβε τα «ηνία» της ομάδας ο Τούρκος τεχνικός.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μετρά 18 συμμετοχές κατά το διάστημα της παρουσίας του Φατίχ Τερίμ, ξεπερνώντας κατά μία τους Κώτσιρα, Μλαντένοβιτς και Μαντσίνι, που βρίσκονται στις 17.

Η εμπιστοσύνη ωστόσο, δεν ήρθε καθόλου τυχαία. Ο Μπερνάρ είναι ο παίκτης με την μεγαλύτερη συνεισφορά στα γκολ του Παναθηναϊκού επί ημερών Τερίμ! Μετρά συνολικά τέσσερα γκολ, ενώ έχει μοιράσει παράλληλα και έξι ασίστ!

Αμέσως μετά ακολουθεί ο Φώτης Ιωαννίδης, με συνεισφορά σε επτά τέρματα (6 γκολ & 1 ασίστ), αλλά και ο Τάσος Μπακασέτας, με πέντε (3 γκολ & 2 ασίστ).

Επομένως, γίνεται αντιληπτό ότι ο Μπερνάρ λειτουργεί ως… πολυεργαλείο στα χέρια του έμπειρου τεχνικού. Το καλοκαιρινό «διαζύγιο» δεν τον επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο. Είναι ένας εκ των πιο κομβικών παικτών του Παναθηναϊκού και έχει αποδείξει ότι δεν σκοπεύει να… χαλαρώσει, μέχρι και το τελευταίο του ματς!

Τάσος Φαραός
www.bnsports,gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0