Football Talk

Είναι άτυχος ο Σαμάτα, αλλά πέρασε και… ένας χρόνος: Χωρίς εκτός έδρας γκολ ακόμη με τον ΠΑΟΚ! (video)

Είναι άτυχος ο Σαμάτα, αλλά πέρασε και… ένας χρόνος: Χωρίς εκτός έδρας γκολ ακόμη με τον ΠΑΟΚ! (video)
Τόσο η ατυχία, όσο και η αφλογιστία του Αλί Σαμάτα έκαναν την εμφάνισή τους ξανά στη Λεωφόρο, με τον φορ από την Τανζανία να μην έχει κατορθώσει να βρει ακόμη δίχτυα, μακριά από την Τούμπα!

Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του περασμένου καλοκαιριού, ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Αλί Σαμάτα και «πόνταρε» πολλά σε εκείνον, όμως η αλήθεια είναι πως ο σέντερ φορ από την Τανζανία δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

Μόλις τρία γκολ, σε 34 συμμετοχές με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, έχει σημειώσει ο 31χρονος, σε μία σεζόν που η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κατορθώσει να βρεθεί στους «8» του Europa Conference League, την ώρα που στο πρωτάθλημα, είναι 2η και στο -2 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.  

Μάλιστα, αυτά τα τρία τέρματα που έχει πετύχει ο Σαμάτα, είναι στην Τούμπα, με τον πρώην παίκτη της Γάνδης και της Άστον Βίλα, να μην έχει βρει ακόμη δίχτυα, σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ!

Παράλληλα, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως, έχει περάσει ένας χρόνος από την τελευταία φορά που ο Αφρικανός σκόραρε σε εκτός έδρας αναμέτρηση, κάτι το οποίο είχε κάνει με τη φανέλα της Γάνδης.

Συγκεκριμένα, στις 23 Απριλίου του 2023 και σε αναμέτρηση της Σαρλερουά με την Γάνδη, ο νυν επιθετικός της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη είχε σκοράρει με κεφαλιά στο 31ο λεπτό, γράφοντας το 2-1 για την φιλοξενούμενη ομάδα.

Για την ιστορία, το εν λόγω ματς είχε λήξει 2-2 και ήταν το τελευταίο, στο οποίο ο Σαμάτα είχε προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, μακριά από την έδρα της ομάδας του.

 

Πάντως, μερικές φορές, ο ίδιος είναι και άτυχος, αφού και στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού (31/03, 2-3) είχε μεγάλη ευκαιρία για να βρει δίχτυα στο 88ο λεπτό, ωστόσο αρχικά νικήθηκε από τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και στη συνέχεια, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος του στέρησε το γκολ, αφού «απέκρουσε» την μπάλα με το χέρι, με αποτέλεσμα να αποβληθεί!

Υπενθυμίζουμε πως στο Απόστολος Νικολαΐδης, ο 31χρονος φορ βιώσε και μία από τις χειρότερες βραδιές της καριέρας του, καθώς στη διαδικασία των πέναλτι, αστόχησε, αφότου γλίστρησε και ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τον θεσμό.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0