Football Talk

Ίντερ – Έμπολι 2-0: Ντιμάρκο και Σάντσες… καθάρισαν για ένα άνετο «νερατζούρο» βράδυ (video)

Ίντερ – Έμπολι 2-0: Ντιμάρκο και Σάντσες… καθάρισαν για ένα άνετο «νερατζούρο» βράδυ (video)

Συνεχίζει την ασταμάτητη πορεία της η Ίντερ κερδίζοντας και την Έμπολι μέσα στο Τζουζέπε Μεάτσα (2-0, 01/04). Ο Ντιμάρκο έβαλε από νωρίς την ομάδα του Ιντζάγκι μπροστά στο σκορ, με τον Σάντσες να «κλειδώνει» τη νίκη. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος πλέον, αποτελεί απλώς θέμα χρόνου.

Η Έμπολι αντιστάθηκε όσο μπορούσε απέναντι στην Ίντερ, όμως στο γρήγορο γκολ του Ντιμάρκο δεν κατάφερε ποτέ να βγάλει αντίδραση και ηττήθηκε για την 30η αγωνιστική της Serie A, ενώ ο Σάντσες στο φινάλε έριξε την… χαριστική βολή (2-0, 01/04).

 Το πρωτάθλημα θα βαφτεί στα «νερατζούρο» χρώματα και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να το αποτρέψει, με την ομάδα του Ιντζάγκι να παραμένει στο +14, από την δεύτερη Μίλαν.

Η Ίντερ απείλησε από νωρίς στο παιχνίδι, αλλά η κεφαλιά του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 4ο λεπτό δεν ήταν αρκετή για να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το γκολ όμως ήρθε στην ακριβώς επόμενη φάση. Ο Ντιμάρκο δοκίμασε από μακριά το πόδι του και… δικαιώθηκε. Ο Ιταλός μπακ μόλις στο 5ο λεπτό έγραψε το 1-0.

Ο Μπαστόνι με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 19’ έφτασε εκατοστά μακριά από το γκολ, αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Μαρτίνες επιχείρησε να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν αρκετά δυνατό για να νικήσει τον Καπρίλε.  

Με μία υπέροχη παράλληλη μπαλιά ο Ντάμφρις βρήκε μέσα στην περιοχή τον Σάντσες και ο Χιλιανός έγραψε το τελικό 2-0 στο 81ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ίντερ (Σ. Ιντζάγκι): Αουντέρο, Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν, Ντιμάρκο, Τουράμ, Μαρτίνες

Έμπολι (Ν. Νικόλα): Καπρίλε, Μπερεσίνσκι, Βαλούκιεβιτς, Λουπέρτο, Τζιάσι, Μάριν, Μπαστόνι, Πετσέλα, Ζουρκόβσκι, Νιανγκ, Καμπιάγκι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0