Football Talk

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: «Killer» Σαούλ, επιστροφή στις νίκες μακριά από το... σπίτι και πατά στην 4η θέση!

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: «Killer» Σαούλ, επιστροφή στις νίκες μακριά από το... σπίτι και πατά στην 4η θέση!

«Μίλησαν» οι... χρυσές αλλαγές του Ντιέγκο Σιμεόνε! Ασίστ Αθπιλικουέτα, γκολ Σαούλ στο 88' και επιτέλους εκτός έδρας νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που επικράτησε της Βιγιαρεάλ με 2-1 (01/04), για να επιστρέψει στην 4η θέση της La Liga!

Επέστρεψε στις νίκες μακριά από τη Μαδρίτη στο πρωτάθλημα, μετά από τις 22 Ιανουαρίου! Κόντρα στη Βιγιαρεάλ, η Ατλέτικο Μαδρίτης χρειάστηκε δύο «χρυσές» αλλαγές (Σαούλ, Αθπιλικουέτα) του Σιμεόνε, αλλά πήρε τους τρεις πόντους, νικώντας με 2-1 (01/04), στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της La Liga!

Έτσι, το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μπιλμπάο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πάτησε στην 4η θέση, φτάνοντας στους 58 βαθμούς, δύο περισσότερους από τους Βάσκους.

Οι «ροχιμπλάνκος» πήραν από νωρίς το προβάδισμα, με τον Βίτσελ να λύνει τον γόρδιο δεσμό. Στο 9ο λεπτό, ο Ρικέλμε εκτέλεσε κόρνερ, ο Βέλγος έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Η Ατλέτικο συνέχισε να πιέζει ψάχνοντας και ένα δεύτερο γκολ, απείλησε με τις προσπάθειες των Γιορέντε και Ρικέλμε, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει ως έχει μέχρι την ανάπαυλα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Βιγιαρεάλ βρήκε άμεσα την απάντηση. Στο 50’ ο Μορένο πέρασε την μπάλα στον Σόρλοθ, εκείνος τελείωσε ιδανικά και έφερε την ισορροπία στην αναμέτρηση.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» λίγο έλειψε να πετύχει και την ολική ανατροπή, με το σουτ του Παρέχο στο 86', αλλά τελικά, εκείνη που βρήκε δίχτυα ήταν η Ατλέτικο!

Ο Αθπιλικουέτα στο 88' μοίρασε στον Σαούλ (αμφότεροι είχαν περάσει ως αλλαγή), ο τελευταίος δεν λάθεψε, έγραψε το 1-2 και χάρισε τους τρεις βαθμούς στους «ροχιμπλάνκος».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βιγιαρεάλ (Μαρθελίνο): Γιόργκενσεν, Μοσκέρα, Μαντί, Αλμπιόλ (81' Πεδράσα), Κουένκα, Καπού (65’ Κομεσάνα), Παρέχο, Κοκλέν (65’ Μπαένα), Μορένο (81' Τραορέ), Γκέδες (70’ Μοράλες), Σόρλοθ

Ατλ. Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Χιμένεθ, Βίτσελ (66’ Αθπιλικουέτα), Μαντάβα, Γιορέντε, Κόκε, Μπάριος (84' Σαούλ), Λίνο, Γκριεζμάν (65’ Κορέα), Ρικέλμε (46’ Σάβιτς), Ντεπάι (66’ Μοράτα)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0