Football Talk

Λέτσε – Ρόμα 0-0: «Κόλλησε» και χάνει έδαφος στη… μάχη της τετράδας

Λέτσε – Ρόμα 0-0: «Κόλλησε» και χάνει έδαφος στη… μάχη της τετράδας

Η Ρόμα έμεινε στο 0-0 με τη Λέτσε (01/04), κάτι που σημαίνει πως πλέον βρίσκεται στο -5 από την Μπολόνια, η οποία είναι στην 4η θέση της Serie A, μετά από 30 αγωνιστικές.

Στάση… Λέτσε για τη Ρόμα! Οι «τζιαλορόσι» ήρθαν ισόπαλοι εκτός έδρας (01/04, 0-0), στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Serie A, κάτι που τους απομακρύνει από την τετράδα, στη «μάχη» που δίνουν για μία θέση στο επόμενο Champions League.

Στην 4η θέση βρίσκεται η Μπολόνια, που έχει 57 βαθμούς, πέντε περισσότερους από την ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες είχαν μοιραστεί ξανά από έναν βαθμό, με «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Λέτσε, πίσω στο 2000 και μάλιστα, βρισκόμασταν και πάλι στις αρχές του Απριλίου.

Ο ρυθμός ήταν αρκετά χαμηλός, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται πολλές φάσεις. Εξαίρεση αποτέλεσε ένα σουτ του Πίκολι στο 22ο λεπτό, με την μπάλα να περνά ελάχιστα εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι του Σβίλαρ.

Για την Ρόμα απάντησε ο Ανχελίνο, όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, επιχείρησε το σουτ και είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι!

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος οι δύο αντίπαλοι δεν θέλησαν να πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα, προτιμώντας να διαφυλάξουν την εστία του. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λέτσε (Γκότι): Φαλκόνε, Γκέντρεϊ, Πόνγκρατσιτς, Μπασιρότο, Γκάλο (82’ Βενούτι), Άλμκβιστ (61’ Μπαντά), Μπλιν, Ραμαντάνι, Ντοργκού (72’ Ουρντέν), Κρστόβιτς, Πίκολι (62’ Σανσόνε)

Ρόμα (Ντε Ρόσι): Σβίλαρ, Κάρσντορπ (84’ Τσέλικ), Μαντσίνι, Εντικά (46’ Χουισέν), Ανχελίνο, Κριστάντε, Παρέδες, Μπόβε (64’ Αουάρ), Μπαλντάντζι (84’ Ντιμπάλα), Ζαλέφσκι (64’ Ελ Σαραουί), Λουκάκου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0