Football Talk

Τακουνάκι ο Σαλεμάκερς, γκολ ο Λυκογιάννης και «βυθίζεται» περισσότερο η Σαλερνιτάνα του Μανωλά! (video)

Τακουνάκι ο Σαλεμάκερς, γκολ ο Λυκογιάννης και «βυθίζεται» περισσότερο η Σαλερνιτάνα του Μανωλά! (video)

Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στην αναμέτρηση της Μπολόνια με την Σαλερνιτάνα (01/04), διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 στις καθυστερήσεις! Βασικός για τους φιλοξενούμενος ο Κώστας Μανωλάς.

Σε ένα ματς με έντονο ελληνικό… χρώμα, η Μπολόνια συνέχισε με νίκη στη Serie A μετά την εύκολη επικράτηση με 3-0 απέναντι στην «ουραγό» Σαλερνιτάνα του Κώστα Μανωλά, που ξεκίνησε βασικός.

Η ομάδα του Τιάγκο Μότα προηγήθηκε από νωρίς με τον Ορσολίνι και διπλασίασε τα τέρματά της πριν από το ημίχρονο με τον Σαλεμάκερς.

Το τελικό 3-0 ήρθε να κάνει στο 92’ ο Λυκογιάννης, με τον αριστερό μπακ της Μπολόνια να πλασάρει ιδανικά με το δεξί, μετά την όμορφη ασίστ του Σαλεμάκερς.


Η ομάδα του Λυκογιάννη εξακολουθεί να «καταδιώκει» τη Γιουβέντους για την κατάληψη της τρίτης θέσης, εκείνη του Κώστα Μανωλά «βυθίζεται» κι άλλο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.


Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Λυκογιάννη μέσα στη σεζόν, ο οποίος έχει βρει δίχτυα στη Serie A σε τέσσερεις διαδοχικές χρονιές.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0