Football Talk

Σάλος με ματς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Διεξαγωγή έρευνας και υποψίες περί... στησίματος!

Σάλος με ματς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Διεξαγωγή έρευνας και υποψίες περί... στησίματος!
Διεξαγωγή έρευνας για την αναμέτρηση της Μπαλκάνι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ διέταξε η Εισαγγελία της Πρίστινα!

ΕΔΕ για την αναμέτρηση της Μπαλκάνι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που διεξήχθη στο πλαίσιο των ομίλων του Europa Conference League, διέταξε η Εισαγγελία της της Πρίστινα.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι, το οποίο έλαβε χώρα στις 5 Οκτωβρίου του 2023 και έχει κινήσει υποψίες περί στησίματος, όπως αναφέρουν τα μέσα της Κροατίας!

Κάτι τέτοιο, επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος της Εισαγγελίας, Λαουρέτα Ουλάι, η οποία τόνισε πως θα διεξαχθεί έρευνα, αφού υπάρχει ο φόβος ότι η εν λόγω αναμέτρηση ήταν στημένη.

Από την πλευρά της, η Μπαλκάνι εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα, με την οποία αρνήθηκε τις σχετικές κατηγορίες.

«Θέλουν να βλάψουν την εικόνα του συλλόγου. Γίνεται προσπάθεια να ρίξει σκόνη στην ιστορική νίκη που επιτεύχθηκε απέναντι στη μεγάλη ομάδα της Ντιναμό, σε έναν αγώνα που τράβηξε την προσοχή των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων μέσων ενημέρωσης λόγω της μεγάλης επιτυχίας της ομάδας μας. 

 Καλούμε όλες τις δικαστικές αρχές, την Εισαγγελία και το Δικαστήριο, τους ανακριτές και τους δημοσιογράφους, να ασχοληθούν σοβαρά με αυτό το θέμα και να ρίξουν φως σε κάθε δυνατή λεπτομέρεια στο κοινό. Όταν γίνει αυτό, όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την ιστορία πρέπει να φέρουμε ευθύνη γιατί δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να λερωθεί το όνομά μας από τον σύλλογο, τη δουλειά και τον ιδρώτα μας», αναφέρει η ομάδα από το Κόσοβο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0