Football Talk

Όταν ένα παιδικό όνειρο γίνεται πραγματικότητα: Στο πλάι του Κουλιεράκη η μικρή οπαδός του ΠΑΟΚ! (video)

Όταν ένα παιδικό όνειρο γίνεται πραγματικότητα: Στο πλάι του Κουλιεράκη η μικρή οπαδός του ΠΑΟΚ! (video)
Η μικρή Σοφία είδε την επιθυμία και το παιδικό της όνειρο να εκπληρώνονται λίγο πριν από τη σέντρα στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Η νεαρή οπαδός του ΠΑΟΚ, Σοφία, είναι από το απόγευμα της Κυριακής (31/03)  πανευτυχής. Είχε ένα όνειρο που ήθελε διακαώς να εκπληρωθεί και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το έκανε πραγματικότητα.

Η Σοφία ήθελε να δει από κοντά τον αγαπημένο της ΠΑΟΚ, μέσα στο γήπεδο της Λεωφόρου. Για αυτόν το λόγο, η μητέρα της ήρθε σε επικοινωνία με την «πράσινη» ΠΑΕ, προκειμένου να μεταφέρει την επιθυμία της κόρης της να βρεθεί στην αναμέτρηση και να συνοδέψει στον αγωνιστικό χώρο τον αγαπημένο της παίκτη.

Αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με την μικρή οπαδό του ΠΑΟΚ να είναι τρισευτυχισμένη στο πλευρό του αμυντικού του «Δικεφάλου του Βορρά» κατά την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο.

Η ίδια μίλησε στα social media του Παναθηναϊκού ευχαριστώντας το «τριφύλλι» για τη δυνατότητα που της έδωσε:

«Είμαι η Σοφία. Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και σήμερα είμαι εδώ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Μου επέτρεψαν να έρθω εδώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό. Από σήμερα θα χειροκροτώ και τα γκολ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Το έχω γράψει στο ημερολόγιό μου. Το έχω ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη. Δεν ξέρω. Και επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Έχει γίνει πραγματικότητα το όνειρό μου», λέει η μικρή Σοφία και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Μπροστά στα παιδικά όνειρα που γίνονται πραγματικότητα, το αποτέλεσμα ενός αγώνα μοιάζει να μην έχει καμία απολύτως σημασία!

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ:


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0