Football Talk

«Βόμβα»: Φαβορί ο Μουρίνιο για την Εθνική Ελλάδας, με μυθικό συμβόλαιο!

«Βόμβα»: Φαβορί ο Μουρίνιο για την Εθνική Ελλάδας, με μυθικό συμβόλαιο!

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται να ρίξει βόμβα... μεγατόνων! Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι σε πρώτο πλάνο για τη μετά-Πογέτ εποχή, συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΕΠΟ και όλα δείχνουν πως το πολυπόθητο «ναι», δεν είναι μακριά!

Ο Special One στον πάγκο της «γαλανόλευκης»; Όλα δείχνουν πως ναι! Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο εκλεκτός της ΕΠΟ, για να περάσει την Εθνική Ελλάδας στην επόμενη ημέρα της, στον δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Ο Πορτογάλος θρύλος των πάγκων, ήρθε μυστικά στην Ελλάδα το Σάββατο (30/03) και είχε συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομοσπονδίας, Ιάκωβο Φιλιππούση.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στο «Varoulko», πολύ γνωστό μαγαζί στο Μικρολίμανο, με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη και σεφ, Λευτέρη Λαζάρου, να ετοιμάζει το μενού για τον εκλεκτό καλεσμένο.

Όσον αφορά το συμβόλαιό του; Θα είναι διετές και προφανώς, οι αποδοχές του Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι μυθικές. Παράλληλα, θα υπάρχει πριμ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ! Στο deal περιλαμβάνεται και η εξασφάλιση μίας βίλας στη Βουλιαγμένη, όπου θα διαμένει ο Πορτογάλος προπονητής.

Στο προπονητικό του τιμ, θα υπάρχουν μεγάλες δόξες του παρελθόντος, τόσο από τη χώρα του, όσο και από την Ελλάδα.

Ο ίδιος ο Ζοσέ Μουρίνιο ζήτησε -και έγινε δεκτό- να αναλάβει τον ρόλο του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας ο Κώστας Κατσουράνης! Ένας άνθρωπος με τον οποίο διατηρεί εξαιρετική σχέση, μιλάει πορτογαλικά και θα «τρέχει» όλα τα θέματα της καθημερινότητας στην ομάδα.

Δίπλα του, ο Special One θα έχει δύο άλλοτε ποδοσφαιριστές του στη μεγάλη Πόρτο, που κατέκτησε το Κύπελλο UEFA το 2003 και έναν χρόνο αργότερα, το Champions League: τους Ρικάρντο Καρβάλιο και Μανίς! Αντίπαλοι της Εθνικής με την Πορτογαλία, στο EURO 2004.

Τέλος, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η εικόνα του Ζοσέ Μουρίνιο, που υπήρξε ευδιάθετος, καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο εν λόγω εστιατόριο, και δεν αρνήθηκε φωτογραφία, σε κανέναν από τους πελάτες. Με λίγα λόγια, ανέτρεψε πλήρως με τη συμπεριφορά του, όσα πιστεύει πολύς κόσμος γι' αυτόν.

Για να δούμε, λοιπόν, πώς θα τρέξουν οι εξελίξεις εντός του Απριλίου.

Μέχρι τότε, καλό μας μήνα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0