Football Talk

Ορίστηκε για την 1η Μαΐου το αναβληθέν ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, μετατέθηκε η 9η αγωνιστική των Play Offs!

Ορίστηκε για την 1η Μαΐου το αναβληθέν ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, μετατέθηκε η 9η αγωνιστική των Play Offs!

To ΔΣ της Stoiximan Super League αποφάσισε να διεξαχθεί την 1η Μαΐου το αναβληθέν ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα.  

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές εβδομάδες, η αναμέτρηση ΠΑΟΚΟλυμπιακός για την 5η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League, που ήταν προγραμματισμένο για τις 14 Απριλίου, πήρε αναβολή μετά από κοινό αίτημα των δύο ομάδων.

Και αυτό, διότι οι δυο τους θα βρίσκονταν αντιμέτωποι μόλις τρεις ημέρες μετά το πρώτο ματς απέναντι σε Μπριζ και Φενέρμπαχτσε, αντίστοιχα, για τους «8» του Europa Conference League.

Το ΔΣ της Stoiximan Super League αποφάσισε ομόφωνα το πρωί της Δευτέρας (01/04) να πραγματοποιηθεί η εν λόγω αναμέτρηση για την 1η Μαΐου στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας.  

Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε η 9η αγωνιστική των Play Offs μετατέθηκε για τις 8 Μαΐου, αντί για την Πρωτομαγιά όταν και είχε οριστεί αρχικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Stoiximan Super League:

«Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε τη μετάθεση της διεξαγωγής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, για την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, αντί για την 1η Μαΐου 2024 που είχαν οριστεί αρχικά.

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν την εν λόγω ημερομηνία (Τετάρτη 8 Μαΐου 2024) είναι οι εξής:

- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ –ΑΕΚ στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και ώρα 19:00.

- ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο γήπεδο Τούμπας και ώρα 19:00

- ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ στο Δ.Α.Κ Λαμίας «Αθ. Διάκος» και ώρα 19:00.

Ομόφωνα επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ότι ο αναβληθείς αγώνας της 5ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ΣΦΠ, θα διεξαχθεί τη Μ. Τετάρτη 1η Μαΐου 2024 και ώρα 19:00 στο γήπεδο Τούμπας».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0