Football Talk

«Πάλι εγώ;»: Ο Εμπαπέ έγινε αλλαγή και... είπε ό,τι ήθελε στον Ενρίκε με μία μόνο γκριμάτσα! (video)

«Πάλι εγώ;»: Ο Εμπαπέ έγινε αλλαγή και... είπε ό,τι ήθελε στον Ενρίκε με μία μόνο γκριμάτσα! (video)

Σε ακόμη ένα ματς της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κιλιάν Εμπαπέ είδε τον Λουίς Ενρίκε να τον κάνει αλλαγή, κάτι που δεν άρεσε και πολύ στον σούπερ σταρ των Παριζιάνων.

Στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στη Ligue 1, η Μαρσέιγ φιλοξένησε την Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, πήρε το «τρίποντο» επικρατώντας με 2-0 και συνέχισε με νίκη στο πρωτάθλημα.   

Τα «φώτα» στράφηκαν για άλλη φορά στον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος, που δεν ήταν ιδιαίτερα επιδραστικός στην αναμέτρηση, πέρασε εκτός στο 65ο λεπτό και με το σκορ στο 1-0, με τον Ράμος να παίρνει τη θέση του.

Η αντίδρασή του; Δεν φάνηκε και πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή του Ενρίκε, «ξίνισε» μόλις είδε πως ήταν αυτός που θα έβγαινε από το ματς και κατευθύνθηκε αργά προς τον πάγκο της Παρί.


Εκεί, δεν αντάλλαξε χειραψία με τον Ισπανό τεχνικό και μάλιστα έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια, προκειμένου να αλλάξει φανέλα, λόγω της βαριάς βροχόπτωσης στη Μασσαλία. Για να επιστρέψει μετά από λίγο και να παρακολουθήσει από τον πάγκο το υπόλοιπο της αναμέτρησης. 

Από την πλευρά του, ο Ενρίκε φάνηκε… ενοχλημένος όταν μετά το ματς ρωτήθηκε για άλλη μία αγωνιστική σχετικά με την απόφασή του να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ.

«Ο κόσμος δεν συμφωνεί με την απόφασή μου; Δεν με ενδιαφέρει, έχω βαρεθεί κάθε εβδομάδα με αυτό το ‘’βιολί’’. Εγώ είμαι ο προπονητής, εγώ παίρνω τις αποφάσεις και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την Παρί», δήλωσε ο Ισπανός.


Να σημειωθεί πως ο Εμπαπέ έχει αγωνιστεί για ένα ολόκληρο 90άλεπτο στη Ligue 1 μόλις μία φορά στα τελευταία επτά παιχνίδια της Παρί!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0