Football Talk

Μεντιλίμπαρ: «Είχαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Μεντιλίμπαρ: «Είχαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να κερδίσουμε»

«Όταν δεν σκοράρεις, δεν μπορείς να κερδίσεις», τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Στις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στις δηλώσεις του μετά από την ήττα από την ΑΕΚ στην OPAP Arena (31/03, 1-0).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βάσκος στην κάμερα της Cosmote TV:

«Σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες, μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Και στα δύο ημίχρονα είχαμε ξεκάθαρες φάσεις για γκολ, ο τερματοφύλακας των αντιπάλων ήταν πολύ αποτελεσματικός, και εκείνοι πιο εύστοχοι στις προσπάθειές τους. Μπορούμε να πούμε συγχαρητήρια και στον αντίπαλο αλλά και σε εμάς για την εμφάνιση.

Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα, ωστόσο ήμασταν καλύτεροι με περισσότερες ευκαιρίες, όμως όταν δεν σκοράρεις αυτό μπορεί να συμβεί. Μπορεί να δεχθείς γκολ και να πρέπει μετά να ισοφαρίσεις, δυστυχώς δεν το καταφέραμε ούτε αυτό. Δεν σταματάμε εδώ, έχουμε πολλά παιχνίδια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Προς το παρόν σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι πρωταθλήματος της Τετάρτης, που θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Έχουμε ακόμη 10 μέρες για το πρώτο μας ευρωπαϊκό ματς και ως τότε θα σκαφτόμαστε μόνο το πρωτάθλημα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0