Football Talk

Άρης – Λαμία 3-1: «Κίτρινη» υπεροχή που… καθάρισε με τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά!

Άρης – Λαμία 3-1: «Κίτρινη» υπεροχή που… καθάρισε με τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά!

Ο Άρης ήταν ανώτερος από τη Λαμία στο Κλ. Βικελίδης και «ξεσπώντας» με τρία γκολ από το 55' έως το 59', επικράτησε εύκολα με 3-1 κάνοντας το 2/2 στα Play Offs της Stoiximan Super League.

Άρης και Λαμία επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή της Stoiximan Super League, λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν από την αρχή κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και είχε δύο καλές στιγμές με τους Μορόν και Σουλεϊμάνοβ, τα σουτ των οποίων εξουδετέρωσε ο Κοσέλεβ.

Η μεγαλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στη Λαμία, όταν στο 41' ο Τσιλούλης βγήκε στην αντεπίθεση, πάσαρε στον Μάλτσι που σούταρε ανενόχλητος μέσα από την περιοχή, αλλά το σουτ του κατέληξε πάνω από την εστία του Κουέστα.

Στην επανάληψη, ο Άρης… σφυροκόπησε τη Λαμία και πήρε αυτό που δικαιούταν βάσει της εικόνας του, σκοράροντας τρις μέσα σε τέσσερα λεπτά. Στο 55' ο Σουλεϊμάνοβ σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ, ανοίγοντας το σκορ για τους «κίτρινους». Μόλις ένα λεπτό μετά, ο Γκαρσία με έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 για να έρθει ο Μπράμπετς στο 59' και να κάνει από κοντά το 3-0.

Από εκεί και έπειτα, η ομάδα του Άκη Μάντζιου διαχειρίστηκε σωστά το ματς. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Λαμία ήταν να μειώσει στο 89' με τον Κοντονίκο για το 3-1 που έμεινε ως τη λήξη της αναμέτρησης. Ο Άρης πανηγύρισε το «τρίποντο» που τον ανέβασε στους 48 βαθμούς.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο (79' Ρόουζ), Μπράμπετς, Φεράρι, Εμβοντό (64' Βερστράτε), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοβ (64' Φετφατζίδης), Ανσαριφάρντ (46' Σαβέριο), Γκαρσία (74' Τζούρασεκ), Μορόν

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεβ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Σίντκλεϊ, Τσιλούλης, Νούνιες (67' Τζανδάρης), Στάνκο (67' Λέικ), Σλίβκα (67' Τόσιτς), Μαρτίνεθ (67' Σαντάνα), Μάλτσι (84' Κοντονίκος)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0