Football Talk

Τζιρόνα – Μπέτις 3-2: Τρίποντο με buzzer beater του Στουάνι! (video)

Τζιρόνα – Μπέτις 3-2: Τρίποντο με buzzer beater του Στουάνι! (video)

Ο Αρτέμ Ντόβμπικ έφτιαχνε το προβάδισμα της Τζιρόνα και ο Γουίλιαν Ζοσέ το έπαιρνε πίσω για λογαριασμό της Μπέτις με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 3-2 και τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στις νίκες χάρη σε buzzer beater του Κρίστιαν Στουάνι.

Στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της La Liga, η Τζιρόνα υποδεχόταν την Μπέτις και χρειαζόταν μόνο νίκη που θα της επέτρεπε να παραμείνει στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα και της δεύτερης θέσης. Από την πλευρά της, η Μπέτις αναζητούσε νίκη που θα της έδινε ανάσα στη μάχη για την Ευρώπη.

Η Τζιρόνα ήταν η ομάδα που μπήκε μπροστά στο σκορ στο 36’ χάρη σε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Αρτέμ Ντόβμπικ, ωστόσο είδε τους «βερδιμπλάνκος» να ισοφαρίζουν πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, χάρη σε τέρμα του Γουίλιαν Ζοσέ. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 46ο λεπτό, προκειμένου να αντικαταστήσει τον τραυματία Ριάντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ουκρανός επιθετικός ήταν εκείνος που παρέδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του στο 65’ με υποδειγματικό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής για να δει πάλι τον επιθετικό της Μπέτις, Ζοσέ να φέρνει το παιχνίδι σε νέα ισορροπία (2-2) στο 76’.


Όμως, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και η επιλογή του Μίτσελ να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον έμπειρο Ουρουγουανό, Κρίστιαν Στουάνι αποδείχθηκε πέρα για πέρα εμπνευσμένη, καθώς ο επιθετικός της Τζιρόνα στο 92’ έγραψε το 3-2 και έδωσε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του που την κρατά ψηλά στους 65 βαθμούς στο μείον 2 από την Μπαρτσελόνα.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκατσανίγκα, Γκαρθία, Λόπες (82’ Στουάνι), Μπλιντ, Κόουτο, Μαρτίν, Αλέις Γκαρσία, Γκουτιέρεζ, Τσιγκάνκοφ (82’ Ερέρα), Πόρτου (83’ Τόρε), Ντόβμπικ.

Ρεάλ Μπέτις (M. Πελεγκρίνι): Σίλβα, Ρουϊμπάλ, Πετσέλα, Ριάντ (45+1’ Παπασταθόπουλος), Βινίσιους (77’ Μιράντα), Ροντρίγκες, Ίσκο, Φορνάλς, Πέρεθ (62’ Άβιλα, 83’ Ρόδρι), Φεκίρ (62’ Καρβάλιο), Ζοσέ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0